Icerige atla
Extraloob

Oyunun Login Sayfasında ıd pw 2ci pw giriyorum ama sıra ekranı dahi gelmeden donup kalıyor

· 7 Yanıt · 6.2K görüntüleme
R
runordieee OP ⭐ 12y
başlıktada bahsettigim gibi ıd pw girdikten sonra 2ci pw yi giriyorum ve oyun ekranı bi anda kalıyor normal şartlarda sıraya giriceksem sw doluysa sıraya girmem gerekir aksi takdir de oyuna alması gerekir 20dk beklememe ragmen hiç bi ekran çıkmıyor veya hiç bir şekilde degişmiyor o şekilde kalıyor ekran 2ci pw ekranıda gidiyor bu arada
7 Yanıt
Social Developer
Hesap askıda kalmış olabilir sıfırdan hesap ile aynı sorunu devam ediyor mu deneyin. Hata devam ediyor ise Ticket ile oyun yöneticilerine bildirmeniz gerekebilir, tahminimce media üzerinden hatalar vardır. EDX loader ile hata ayıklama modu ile giriş yapmayı deneyebilirsiniz.
S
Şuan bende aynı problemi yaşıyorum
S
sis100 ⭐ 9y
Bende giremiyorum sabah sorun yoktu deniyorum ıd pw giriyorum iikinci pw de giriyorum ama kalıyor oyle bilen varsa yardım
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Genel bir sorun , şu an oyunda stat siteleri sıfır gösteriyor server durumunu.
G
galaxy3 ⭐ 13y
you are already in the standby list
id pw den sonra bu hatayı alıyorum 2. şifre gelmiyor bile .
R
runordieee OP ⭐ 12y
Hesap askıda kalmış olabilir sıfırdan hesap ile aynı sorunu devam ediyor mu deneyin. Hata devam ediyor ise Ticket ile oyun yöneticilerine bildirmeniz gerekebilir, tahminimce media üzerinden hatalar vardır. EDX loader ile hata ayıklama modu ile giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

7 hesabın 7sinde aynı sorun Chorus un dedigi gibi genel bir problem var sanırım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: