2 saattir oyun boş.Nedenini anlayan varmı aranızda,
Joymaxin sitesine baktım ve bugün hiç ban olayıda yok.
http://www.extraloob.com/v6/servercheck.php
Oyunun boş olmasının sebebi?
· 19 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
birazdan girerler 😄
birazdan girerler :D
2 saattir neyi bekliyolar.Tek şirket doldursa oyunu doldursa tamam diycemde.Kafadan 15 Gbot şirketi var.Birisi teknik sorun yaşasa diğerleri girer
4-5 saatir boş oyun isa flnmı indi noldu 😜
loaderler çalışmıyo galiba
hangi loaderi kullanıyorlar bilmem ama ben edxloaderla oyundayım şuan.5-6 saat öncesine kadar da bir şey yoktu.
Eğer oyun bir süre böyle devamm ederse Onq Spawnlarından birini kapmak gerek
hangi loaderi kullanıyorlar bilmem ama ben edxloaderla oyundayım şuan.5-6 saat öncesine kadar da bir şey yoktu.
çift çar girebiliyormusun
acaba gmler toplu banmı atacak bunu haber alan gold botlarda oyuna girmiyomu :j
L
LadySunBurN_
⭐ 18y
birazdan girerler :D
bende char sokacaktım bir baktım hepsi populated acepn dedim bu crowded mı acaba bir dumur yaşadım açıkcası T_T
Okan abi sana yol açıyorlar işte :Dgiresin diye
çift çar girebilen varmı acaba?
çift çar girebiliyormusun
sürüm 1.240 olduğu için sadece sunucuyu seçmek için kullanıyorum.Çift çar öncedende açılmıyordu.Sandbox kullanınca giriyo ama
Okan abi sana yol açıyorlar işte :Dgiresin diye
Onun yola ihtiyacı yok;
He Has Got Premium 😎
@Bu arada demişlerya "İyilik yap denize at" veya "Üzümünü ye, bağını sorma" Boş işte gir kas neyin peşindesin daha 😊
Special thx to Flexi2 günden beri boş pre alıcaktım vaz caydım xD
joymax sirketinde gizli toparlanmalar oluyor kipirdanmalar oluyor biseyler karistiyorlar kimseye soylemiyorlar SOK SOK SOK.JoymaxKondu Adli operasyonda ParaKondu Adli Botterlar Cokeltildi...
makara: 😁 😈 😆
joymax sirketinde gizli toparlanmalar oluyor kipirdanmalar oluyor biseyler karistiyorlar kimseye soylemiyorlar SOK SOK SOK.JoymaxKondu Adli operasyonda ParaKondu Adli Botterlar Cokeltildi...
makara: 😁 😈 😆
😆 😆
anaaaaaa hakkatten serverlar bos zati bişey olduğunu bugun anlamısdım ben alexsandırda heryer ınsan dolu heryer stal dolmus kalmıs ula noluyo dediydim, goldbotların basına bir iş gelmiş
bu arada 3 carda online sbotla, çift çar giren varmı diye sormuşlarda.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap