Icerige atla
Extraloob

Oyunların Backround(Arka Fon) Müziklerinden Nefret Edenler

· 8 Yanıt · 1.7K görüntüleme
C
CaRTMaNN OP ⭐ 18y
Başta silkroad olmak üzere oldum olası hepsinden nefret etmişimdir yahu arkada açtın müziği tam gaza geliyorsun 🤘 tıngırtı giriyor araya içindeki heves boşalıyor ...
Varmı benim gibi psikopatlar 😈
8 Yanıt
Z
Zardock ⭐ 19y
ben silkroada ilk basladıgım gun hariç hep sessiz oynadım yani bende sevmedim o bayıltıcı muzikleri gerçi adamın ankaralı turgut veya linkin park koycak hali yok ama yinede sevmiyorum
C
CaRTMaNN OP ⭐ 18y
Lp'den öte yeri ve zamanına göre gaza getirici müzikler olmasını kast ediyorum, yahu 8 li thief partyde mal kaçırıyorum arkada slipknot'dan before i for get calıyor gaza gelmişim çart arkadan başlıyor fon müziği allahın belası kapatsanda alt+tab çekince otomatikmen kendini acıyor oda ayrı bir konu kısa ve net tüm arka fon müziklerinden nefret ediyorum 😈
U
Urasil ⭐ 18y
ben silkroada ilk basladıgım gun hariç hep sessiz oynadım yani bende sevmedim o bayıltıcı muzikleri gerçi adamın ankaralı turgut veya linkin park koycak hali yok ama yinede sevmiyorum

👍
P
Prima ⭐ 18y
sesini kısıp arka fondan siz açın müzik 😉
C
ChrsNYC ⭐ 18y
sesini kısıp arka fondan siz açın müzik ;)

evet
ayarlardan audio'da müziği kapatın bitsin gitsin :G
S
SERE ⭐ 19y
var tabi,olmazmı. 🙄
N
Genelde kullanmıyorum alayına remove,açıyorum media player'ımdan istediğim müzikleri PvP arenalarında yeterince gaza geliyorum 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: