Arkadaşlar İlk olarak Part lara ayırmak ne işe yarar sorusunu cevaplayayım.
Not: TAMAMEN kendi Çalışmamdır...
Sabit olarak eklerseniz Sevinirim...
1: Bir dosyayı VCD ye yazabilmek için 700mb lık partlara ayırmanıza yarar
2: Bir RapidShare Paylaşımı Yapabilmek için 100mb lık part lara Bölmenize Yarar.
3: Arşiv yaparken Daha iyi ve Düzenli Saklayabilmenize yarar vS. vS.
İlk Resimde Partlara Ayırmak istediğiniz Klasör e Sağ tıklayıp "Add To Archive" yada Türkçeyse "Arşive Ekle" ye Tıklayın...
-Resim Silinmiş.
( Bu resimde Sayıların Karşılığı gelen Yerlerin Açıklamasını Yazıyorum.)
1: "Best"i seçin. Türkçeyse "En iyi". Dosyalarımızı en iyi şekilde sıkıştırması için...
2: Kaç MB boyutunda Partlara Ayıracağınızı seçersiniz. Seçtiğiniz Sayının Yanına MB'ı simgeleyen "m" harfi koyun. (bkz. 100m)
3: Yukardan "Advanced"i seçin ve diğer resimdeki ayarları yapın...
-Resim Silinmiş.
( Bu resimde Sayıların Karşılığı gelen Yerlerin Açıklamasını Yazıyorum.)
1: Set Password: Şifre Ayarlarınızı yapmanıza yarar. Tıkladıktan sonra Resmde görüldüğü gibi 2 tane boşluğu bulunan bi pencere daha açılır.
2: Bu boşluğa koymak istediğiniz şifreyi yazın (bkz. http://www.extraloob.com)
3: 2. boşlukta koyduğunuz şifreyi tekrarlayın ve 4. Seçenekteki TAMAM a basın. İşleminiz Partlara Ayırdığınız Dosyanın boyutuna Göre Değişebilir.
-Resim Silinmiş.
By S0NS4HN3
Oyunları Part'lara Ayırma (--Resimli--)
· 33 Yanıt · 11K görüntüleme 0 okuyor Sabitlenen
33 Yanıt
tebrikler knka.güzel çalışma hazırlamışsın...
güzel paylaşım tşk ederiz
Sabitleyin Pls Twisted Evil
ohh be sorunsuz olmuş teşekkürler logolar falan çok böğürmüş ama biriside eklemiş ben söylemeden Twisted Evil
ohh be sorunsuz olmuş teşekkürler logolar falan çok böğürmüş ama biriside eklemiş ben söylemeden Twisted Evil
artık alıştık abi Very Happy dedim bi mutlu edeyim adminimizi Very Happy
Sabitlendi.. extraokk
teşekkür ederim Wink
H
HELLCRASHER
⭐ 19y
sağol
Tam modluk adamsın ha Wink
Tam modluk adamsın ha Wink
Teşekkür ederim. Ben bi haftadır yoktum. şimdi geri döndüm Wink
S
silkroad77
⭐ 19y
Teşekkürler güzel paylaşım Very Happy
M
minotauros
⭐ 19y
teşekkürler ellerine sağlık
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
eline sağlık kardeşim
ama sen hala winrarın ing olanımı kullanıyon upload edim türkçeyi Twisted Evil
ama sen hala winrarın ing olanımı kullanıyon upload edim türkçeyi Twisted Evil
yaw zaten winrar kafayı yedi full varsa bi upload edersen çok mutlu eedersin bu kardeşini Twisted Evil
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
yaw zaten winrar kafayı yedi full varsa bi upload edersen çok mutlu eedersin bu kardeşini Twisted Evil
var var hem türkçe hem crack dur arşivden bi bakayım hemen uploadlıyourm
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Tıkla
buyur crack yapamassan ben yarın sakin bi kafayla anlatırım şimdi başım ağıyo hade ii geceler mucX headbang2ft9
buyur crack yapamassan ben yarın sakin bi kafayla anlatırım şimdi başım ağıyo hade ii geceler mucX headbang2ft9
Tıkla
eyw. saol crack i hallederim sen yat uyu başın düzelir Twisted Evil bende yatıcam 2 gündür 7 saatlik uykuyla duruyorum Twisted Evil
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Tıkla
eyw. saol crack i hallederim sen yat uyu başın düzelir Twisted Evil bende yatıcam 2 gündür 7 saatlik uykuyla duruyorum Twisted Evil
benim uykusuzluktan deil sigarayı fazla kaçırmışım ondandı neyse geçti, amabi sorun olursa sor he extrabeer
senin yaş kaç la Twisted Evil
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap