Icerige atla
Extraloob

oyundayken kasması

· 17 Yanıt · 2.3K görüntüleme
M
Martel1903 OP ⭐ 18y
selam arkadaşlar benim bilgisayarım 1 yıllık 3 gb ram 1 gb Nvidia GeForce 9400 GT ekran kartı intel Core 2 Quad 2.50 Ghz işlemci var ve windows 7 ultimate kullanıyorum silkroaddayken ilk girdigimde normal ama bi 15 dk sonra falan kasmaya baslıyo ve 30 dkya hareket edemez hale gelıyo bu pcde kesınlıkle yapmaması gerekır sebebıni windows 7 ultimate olarak düşünüyorum ama oyun için windows 7 yı öneren çok sizce ne yapmalıyım ?
17 Yanıt
C
Cryolite ⭐ 19y
sürekli daha beter olduğuna göre ısınma sorunu olabilir, yaz mevsimindeyiz hemde.

kasayı açıp fanların tozunu iyice bir al derim.
M
Martel1903 OP ⭐ 18y
en son 3 ay önce temizlemiştim ve bayaaa n çıkmıştı haklı olabilirsin bi deniyim kasa kapalı ve rahat havada alamıyo teşekkürler
M
Martel1903 OP ⭐ 18y
peki sence bu sisteme göre windows 7 ultimate çokmu xp ye yada windows 7 home basice falan değiştirmem gerekirmi ?
C
Cryolite ⭐ 19y
windows 7 sistemi yormaz, sen performans ayarlarına gir denetim masasından ve istemediklerini kapat.

windows 7 sistemi yormaz derken, basic ve ultimate olması farketmez.

ekstra tema falan yükleme, pencerelerin şeffaf ise onları falan kaldır, ve tozunu al bilgisayarın 😜
M
Martel1903 OP ⭐ 18y
pencereler şeffaftı pcnın ıcını açtım ve tozdan bogulucaktım birsürü gereksiz şey vardı çoğunu sildim ekran kartını guncelledım sımdı directxıde guncelleyıp tekrar denıycem bakalım inşallah olur ve gerçekten çok teşekkürler 😊
C
Cryolite ⭐ 19y
önemli değil, özellikle yaz aylarında normaldir böyle şeyler eğer kasa eskiyse. (içindekiler değil, ama kasanın kendisi)
M
Martel1903 OP ⭐ 18y
yalnız hala düzelme olmadı denedimde bu sadece elitesro 2 de oluyo diger oyunlarda hıc olmadı kı bu oyunlar crysis 2 nba 2k11 guitar hero the battle for middle erath 2 gibi oyunlar bunlarda bi problem yok ama elitesro2 de boyle yapıyo sureklı acaba sadece benim pcyle alakalı bıseymı
D
djfko ⭐ 18y
aynı sorunu bende yaşıyordum.işlemciye macun sürdüm düzeldi.bendede normal silkroada sorunsuz giriyordu ama private serverlarda oynayamıyordum.dediğimi yap düzelme ihtimali %90.
M
Martel1903 OP ⭐ 18y
bu macunu tam olarak ne oldugnu ve nereden temin edebilecegimi soylermısın
D
djfko ⭐ 18y
bilgisayarcılarda bulunuyor.işlemci macunu varmı de anlar.veya al kasayı götür onlar sürsün
M
Martel1903 OP ⭐ 18y
hmm teşekkurler 1bucuk yıldır hıc haberım yoktu ondan artık gitmiştir o macunda yarın direk yaptırıyım sunu olur inşallah oyunu oynayamaz oldum deliricem
D
DeadSpirit ⭐ 19y
bendede pc yi ilk aldığımda o tarz bi olay olmuştu oyun ayarlarındaki sesler kapalıydı açtım düzeldi dene bence 😁
M
Martel1903 OP ⭐ 18y
bendede pc yi ilk aldığımda o tarz bi olay olmuştu oyun ayarlarındaki sesler kapalıydı açtım düzeldi dene bence 😁

her şeyi denemeye hazırım şuan deniyorum bakalım bendede kapalıydı sesler 😄 oyuna girince düzelicekmi 😄 terrmal macunda sürdürdüm
M
Martel1903 OP ⭐ 18y

galiba dediğin dogru oyun düzeldi 😄 sesleri açınca sonra bi ara kapadım yine kasma yaptı açtım tekrar duzeldı 😄 biraz saçma gibi gelmişti ama ilginç işe yaradı çok saol 😄
T
takerisks ⭐ 16y

galiba dediğin dogru oyun düzeldi 😄 sesleri açınca sonra bi ara kapadım yine kasma yaptı açtım tekrar duzeldı 😄 biraz saçma gibi gelmişti ama ilginç işe yaradı çok saol :D

böyle saçma birşey yüzünden kasması çok ilginç.
D
DeadSpirit ⭐ 19y

galiba dediğin dogru oyun düzeldi 😄 sesleri açınca sonra bi ara kapadım yine kasma yaptı açtım tekrar duzeldı 😄 biraz saçma gibi gelmişti ama ilginç işe yaradı çok saol :D

böyle saçma birşey yüzünden kasması çok ilginç.

bende çok şaşırmıştım 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: