selam arkadaşlar benim bilgisayarım 1 yıllık 3 gb ram 1 gb Nvidia GeForce 9400 GT ekran kartı intel Core 2 Quad 2.50 Ghz işlemci var ve windows 7 ultimate kullanıyorum silkroaddayken ilk girdigimde normal ama bi 15 dk sonra falan kasmaya baslıyo ve 30 dkya hareket edemez hale gelıyo bu pcde kesınlıkle yapmaması gerekır sebebıni windows 7 ultimate olarak düşünüyorum ama oyun için windows 7 yı öneren çok sizce ne yapmalıyım ?
oyundayken kasması
· 17 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
sürekli daha beter olduğuna göre ısınma sorunu olabilir, yaz mevsimindeyiz hemde.
kasayı açıp fanların tozunu iyice bir al derim.
kasayı açıp fanların tozunu iyice bir al derim.
en son 3 ay önce temizlemiştim ve bayaaa n çıkmıştı haklı olabilirsin bi deniyim kasa kapalı ve rahat havada alamıyo teşekkürler
peki sence bu sisteme göre windows 7 ultimate çokmu xp ye yada windows 7 home basice falan değiştirmem gerekirmi ?
windows 7 sistemi yormaz, sen performans ayarlarına gir denetim masasından ve istemediklerini kapat.
windows 7 sistemi yormaz derken, basic ve ultimate olması farketmez.
ekstra tema falan yükleme, pencerelerin şeffaf ise onları falan kaldır, ve tozunu al bilgisayarın 😜
windows 7 sistemi yormaz derken, basic ve ultimate olması farketmez.
ekstra tema falan yükleme, pencerelerin şeffaf ise onları falan kaldır, ve tozunu al bilgisayarın 😜
pencereler şeffaftı pcnın ıcını açtım ve tozdan bogulucaktım birsürü gereksiz şey vardı çoğunu sildim ekran kartını guncelledım sımdı directxıde guncelleyıp tekrar denıycem bakalım inşallah olur ve gerçekten çok teşekkürler 😊
önemli değil, özellikle yaz aylarında normaldir böyle şeyler eğer kasa eskiyse. (içindekiler değil, ama kasanın kendisi)
yalnız hala düzelme olmadı denedimde bu sadece elitesro 2 de oluyo diger oyunlarda hıc olmadı kı bu oyunlar crysis 2 nba 2k11 guitar hero the battle for middle erath 2 gibi oyunlar bunlarda bi problem yok ama elitesro2 de boyle yapıyo sureklı acaba sadece benim pcyle alakalı bıseymı
aynı sorunu bende yaşıyordum.işlemciye macun sürdüm düzeldi.bendede normal silkroada sorunsuz giriyordu ama private serverlarda oynayamıyordum.dediğimi yap düzelme ihtimali %90.
bu macunu tam olarak ne oldugnu ve nereden temin edebilecegimi soylermısın
bilgisayarcılarda bulunuyor.işlemci macunu varmı de anlar.veya al kasayı götür onlar sürsün
hmm teşekkurler 1bucuk yıldır hıc haberım yoktu ondan artık gitmiştir o macunda yarın direk yaptırıyım sunu olur inşallah oyunu oynayamaz oldum deliricem
D
DeadSpirit
⭐ 19y
bendede pc yi ilk aldığımda o tarz bi olay olmuştu oyun ayarlarındaki sesler kapalıydı açtım düzeldi dene bence 😁
bendede pc yi ilk aldığımda o tarz bi olay olmuştu oyun ayarlarındaki sesler kapalıydı açtım düzeldi dene bence 😁
her şeyi denemeye hazırım şuan deniyorum bakalım bendede kapalıydı sesler 😄 oyuna girince düzelicekmi 😄 terrmal macunda sürdürdüm
galiba dediğin dogru oyun düzeldi 😄 sesleri açınca sonra bi ara kapadım yine kasma yaptı açtım tekrar duzeldı 😄 biraz saçma gibi gelmişti ama ilginç işe yaradı çok saol 😄
galiba dediğin dogru oyun düzeldi 😄 sesleri açınca sonra bi ara kapadım yine kasma yaptı açtım tekrar duzeldı 😄 biraz saçma gibi gelmişti ama ilginç işe yaradı çok saol :D
böyle saçma birşey yüzünden kasması çok ilginç.
D
DeadSpirit
⭐ 19y
galiba dediğin dogru oyun düzeldi 😄 sesleri açınca sonra bi ara kapadım yine kasma yaptı açtım tekrar duzeldı 😄 biraz saçma gibi gelmişti ama ilginç işe yaradı çok saol :D
böyle saçma birşey yüzünden kasması çok ilginç.
bende çok şaşırmıştım 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap