Icerige atla
Extraloob

Oyundaki yardımcı buffsız en yüksek DAMAGE

· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme
12 Yanıt
T
Torquel ⭐ 19y
HOSTTTTTT!!!!Yahu bu hangi eu char hic anlamiom ben bunlardan.Ne o ole KO'daki nova gibi.Dmgde muthis.
M
MakmeN ⭐ 19y
cleric
E
Exqusei ⭐ 19y
oha bune yaaa kardeş süper bişi olmuş ellerine sağlık
emeğe saygı extraokk
D
DeepdarK ⭐ 19y
cleric de offering diye bi büyü var onu yapıyosun kendi lvl indeki canavara hatta 5-6 lvl üstündeki canavara tek atıyosun ama bi kötü yanı var büyüyü yaptığın gibi canın %90 düşüyo yani 10000 can varsa 1000 e düşüyo.
P
Presence ⭐ 19y
orda gördümen yüsek damege 261 k deilmi ama ben 350k küsür görmüştüm dagger crtlla komuştu öle bişi hatırlıorum yani en yüsek damage deil ama güzel bir damege
I
ilker98 ⭐ 19y
Ben korktum Walla..Yaw Elinde Sosun +9 Olan bi Glavier Bile Crtle Bukadar çakamaz
C
ciko1984 OP ⭐ 19y

orda gördümen yüsek damege 261 k deilmi ama ben 350k küsür görmüştüm dagger crtlla komuştu öle bişi hatırlıorum yani en yüsek damage deil ama güzel bir damege

Arkadaşım onda daggera str,int manyanga ise warlock debuff verilmişti bu saf damage kahvekeyfi
o videoda [flash=425,350]http://www.youtube.com/v/kHHxpQW8ayk[/flash]
M
Marinero ⭐ 19y
yuh o ne öyle
H
HAKAN0 ⭐ 19y
cleriğin ölümcül skili herhalde kendi canının %90 filen götürüyo Mr. Green Mr. Green Mr. Green
P
Presence ⭐ 19y

cleriğin ölümcül skili herhalde kendi canının %90 filen götürüyo Mr. Green Mr. Green Mr. Green

95 götürüo % 95 onda bşi yok zaten canın fullken recovery serisini açtınmı can hemen yükselir sende o skilli kullanırsın ama canın %5 eksik olursa Very Happy
H
HAKAN0 ⭐ 19y
o skill de süper 2 sn can fullanıyo

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: