:?!!! arkadaslar silkroad oynarken taxi yaptırıyorum.Ancak tabiki bilgisayar kendikenidini bekleme moduna alıyor.Bekleme modundan cıkartıyorum.Ve sonucmu ekrandakı herkesın agzı burnu kaymıs Very Happy .Elımdekı sılahı cıkartıp kendımınkını duzeltıyorum ama cevredekı yanı o an yanımdakılerı duzeltemıyorum.Yardım Lutfen !!!
DaRKWaTCH
LWL=50
SeRVeR=PoSeDioN
CRoSSBoW
oyundaki grafik sorunu !!!
· 6 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
oldie arkadaslar silkroad oynarken taxi yaptırıyorum.Ancak tabiki bilgisayar kendikenidini bekleme moduna alıyor.Bekleme modundan cıkartıyorum.Ve sonucmu ekrandakı herkesın agzı burnu kaymıs Very Happy .Elımdekı sılahı cıkartıp kendımınkını duzeltıyorum ama cevredekı yanı o an yanımdakılerı duzeltemıyorum.Yardım Lutfen
Esc/option/video/graphic1/graphic quality i deiştir
Örnk:Low da ise Middle yap Confirm e bas sonra tekrar Low yap comfirm e bas düzelicektir extraokk
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
o öyle oluyor ara sıra. oyunun grafiklerini bir anlıgına kapattıgın zaman oluyor muhtelemen. ben de öyle oluyora yani 😊. En basit yolu grf. ayarlarını high yap ,snra tekrar low yap düzelir büyük ihtimal
o öyle oluyor ara sıra. oyunun grafiklerini bir anlıgına kapattıgın zaman oluyor muhtelemen. ben de öyle oluyora yani 😊. En basit yolu grf. ayarlarını high yap ,snra tekrar low yap düzelir büyük ihtimal
extraokk aynen
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
cevabı aldın şimdi mutlusun bu şekli bozmadan başlığı küçültürümüsün
duzelttım bırde cok saolun denıyecegım. geyık sohbet bolumundekı + basma oyununa bakarsanız sevınırım cok guzel
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap