Icerige atla
Extraloob

Oyunda Bir Sorun mu Var ?

· 25 Yanıt · 3.6K görüntüleme
C
Co709 OP ⭐ 19y
Beyler 1 haftadır oyuna hiç giremiyorum bi sorun mu var oyunu sildım ,yükledim herşeyi yaptım ama oyun açılmıyo deli olacam. Sizdede Aynısı var mı ? Arkadaşlarımın bilgisayarlarındada açılmıyor.Biri giriş taktiği felan biliyor mu?

🤔 🤔 🤔
25 Yanıt
A
Akaryakit ⭐ 17y
Oyunda sorun yok mesela ben oyundayım
T
TwiLighT ⭐ 18y
giremiyorum derken nasıl giremiyorsunuz? yani traffic mi veriyor yoksa c9 mu ? yoksa client mi açılmıyor ?
D
duro ⭐ 19y
valla bende giremiyorum traffıc verıyo almıyo oyuna bi türlü tam katil olma sebebi 😄
A
Akaryakit ⭐ 17y
valla bende giremiyorum traffıc verıyo almıyo oyuna bi türlü tam katil olma sebebi :D

Oyun full girememek normal eyer girebilirsen anormal
D
duro ⭐ 19y
valla bende giremiyorum traffıc verıyo almıyo oyuna bi türlü tam katil olma sebebi :D

Oyun full girememek normal eyer girebilirsen anormal

işte oyuna girmek anormal oldugu için katil olacam ya
öğrenci oldugum için param yok ne yapalım pre çekemıyoruz!!!
A
Akaryakit ⭐ 17y
Bende 2 charla girip birine sp kasıyorum birini oyuna sokuyorum diyerini oyuna sokuncaya kadar ilk soktuğum oyundan düşüyor en rahat salı günleri bakımdan sonra oyuna giriliyor
I
Impossy ⭐ 17y
Bende 2 charla girip birine sp kasıyorum birini oyuna sokuyorum diyerini oyuna sokuncaya kadar ilk soktuğum oyundan düşüyor en rahat salı günleri bakımdan sonra oyuna giriliyor

+1907
I
2 Çözümü Var.
1-Sbot
2- Pre
V
Vermillion ⭐ 18y
Server checke alındı açıldı öylesine bi giriyim dedim rumata loader vardı giremedim öyle bastım kaldı 1.96 dan beri oyuna giremiyorum 😞 Loaderda bir sorun var bence .
A
Akaryakit ⭐ 17y
Pre olmayıpta 2 charla oyuna girmeye çalışan arkadaşlara tavsiyem pc niz biraz sağlamsa sanal işletim sistemi kurun 2 charda aynı anda girmeye çalışsın
C
Co709 OP ⭐ 19y
2 Çözümü Var.
1-Sbot
2- Pre

Hacım 2. Sorun %100 de 1. ile nasıl gireceksin oto logini var mı ki?
C
Co709 OP ⭐ 19y
Beyler Galiba Bende c9 veriyo çünkü tam girecekmiş gibi oluyo cvp oyun cvp vermiyo nasıl düzeltebilirim oyunu silip yükledim fakat düzelmedi 😢
A
Akaryakit ⭐ 17y
Beyler Galiba Bende c9 veriyo çünkü tam girecekmiş gibi oluyo cvp oyun cvp vermiyo nasıl düzeltebilirim oyunu silip yükledim fakat düzelmedi 😢

senin bağlantı yavaş ondan yapıyor oyunda sorun yok çünkü modemi kapat biraz dinlendir tekrar dene
C
Co709 OP ⭐ 19y

senin bağlantı yavaş ondan yapıyor oyunda sorun yok çünkü modemi kapat biraz dinlendir tekrar dene

hacım bunu 1 haftadır yapıyo 😄 hemde 3-4-5 haziran günleri bilgisayar hiç açılmadı 😄 (sbs vardı)
A
Akaryakit ⭐ 17y
C9 hatası genelde bağlantıdan kaynaklanan bir hata oyunda sorun yok genede sen bağlantılarını kontrol et derim
C
Co709 OP ⭐ 19y
C9 hatası genelde bağlantıdan kaynaklanan bir hata oyunda sorun yok genede sen bağlantılarını kontrol et derim

tamam yinede bi bakıyım
C
Co709 OP ⭐ 19y
MediaPatcher'ı yapmamışım tbot crack kullanıyorum ondan olabilir mi?
A
Akaryakit ⭐ 17y
Olabilir böyle durumlar için oyunun orjinalini herzaman biyerde sakla derim denemek için
C
Co709 OP ⭐ 19y
Olabilir böyle durumlar için oyunun orjinalini herzaman biyerde sakla derim denemek için

oyunun 3 tane yedeğini aldım bottan dolayı silip yüklemekten bıktım 😆 😆 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: