Beyler 1 haftadır oyuna hiç giremiyorum bi sorun mu var oyunu sildım ,yükledim herşeyi yaptım ama oyun açılmıyo deli olacam. Sizdede Aynısı var mı ? Arkadaşlarımın bilgisayarlarındada açılmıyor.Biri giriş taktiği felan biliyor mu?
🤔 🤔 🤔
Oyunda Bir Sorun mu Var ?
· 25 Yanıt · 3.6K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
Oyunda sorun yok mesela ben oyundayım
giremiyorum derken nasıl giremiyorsunuz? yani traffic mi veriyor yoksa c9 mu ? yoksa client mi açılmıyor ?
valla bende giremiyorum traffıc verıyo almıyo oyuna bi türlü tam katil olma sebebi 😄
valla bende giremiyorum traffıc verıyo almıyo oyuna bi türlü tam katil olma sebebi :D
Oyun full girememek normal eyer girebilirsen anormal
valla bende giremiyorum traffıc verıyo almıyo oyuna bi türlü tam katil olma sebebi :D
Oyun full girememek normal eyer girebilirsen anormal
işte oyuna girmek anormal oldugu için katil olacam ya
öğrenci oldugum için param yok ne yapalım pre çekemıyoruz!!!
Bende 2 charla girip birine sp kasıyorum birini oyuna sokuyorum diyerini oyuna sokuncaya kadar ilk soktuğum oyundan düşüyor en rahat salı günleri bakımdan sonra oyuna giriliyor
Bende 2 charla girip birine sp kasıyorum birini oyuna sokuyorum diyerini oyuna sokuncaya kadar ilk soktuğum oyundan düşüyor en rahat salı günleri bakımdan sonra oyuna giriliyor
+1907
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
2 Çözümü Var.
1-Sbot
2- Pre
1-Sbot
2- Pre
V
Vermillion
⭐ 18y
Server checke alındı açıldı öylesine bi giriyim dedim rumata loader vardı giremedim öyle bastım kaldı 1.96 dan beri oyuna giremiyorum 😞 Loaderda bir sorun var bence .
Pre olmayıpta 2 charla oyuna girmeye çalışan arkadaşlara tavsiyem pc niz biraz sağlamsa sanal işletim sistemi kurun 2 charda aynı anda girmeye çalışsın
2 Çözümü Var.
1-Sbot
2- Pre
Hacım 2. Sorun %100 de 1. ile nasıl gireceksin oto logini var mı ki?
Beyler Galiba Bende c9 veriyo çünkü tam girecekmiş gibi oluyo cvp oyun cvp vermiyo nasıl düzeltebilirim oyunu silip yükledim fakat düzelmedi 😢
Beyler Galiba Bende c9 veriyo çünkü tam girecekmiş gibi oluyo cvp oyun cvp vermiyo nasıl düzeltebilirim oyunu silip yükledim fakat düzelmedi 😢
senin bağlantı yavaş ondan yapıyor oyunda sorun yok çünkü modemi kapat biraz dinlendir tekrar dene
senin bağlantı yavaş ondan yapıyor oyunda sorun yok çünkü modemi kapat biraz dinlendir tekrar dene
hacım bunu 1 haftadır yapıyo 😄 hemde 3-4-5 haziran günleri bilgisayar hiç açılmadı 😄 (sbs vardı)
C9 hatası genelde bağlantıdan kaynaklanan bir hata oyunda sorun yok genede sen bağlantılarını kontrol et derim
C9 hatası genelde bağlantıdan kaynaklanan bir hata oyunda sorun yok genede sen bağlantılarını kontrol et derim
tamam yinede bi bakıyım
MediaPatcher'ı yapmamışım tbot crack kullanıyorum ondan olabilir mi?
Olabilir böyle durumlar için oyunun orjinalini herzaman biyerde sakla derim denemek için
Olabilir böyle durumlar için oyunun orjinalini herzaman biyerde sakla derim denemek için
oyunun 3 tane yedeğini aldım bottan dolayı silip yüklemekten bıktım 😆 😆 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap