Icerige atla
Extraloob

Oyuna Pembe Master Tablet Eklenmesi Hakkında . ..

· 11 Yanıt · 2.2K görüntüleme
N
Neoptolemos OP ⭐ 16y
Oyunda uzun süredir eksikliğini hissettiğim bir durumdan dolayı şu an itibarı ile joymax a bir mail atmış bulunuyorum.
Mailde konuyu detaylarıyla açıkladım, ve ne gibi taleplerde bulundugumu özetledim. Sizden ricam, eğer fikirlerime katılıyorsanız, sizde aşşağıda paylaşacagım metni aynen kopyalayıp joymax a göndermeniz. (Server bölümünden Malazgirt i seçerseniz mail direk olarak Türk GM in paneline düşecektir) Teşekkür ederim şimdiden. summer1:

İyi günler, bildiğiniz üzere oyunda alchemy (simya) konusunda bazı eksik noktalar var.
Bazıları Legend V update i ile düzeltildi ama bazıları hala sorun teşkil etmekte. Bunlardan biriside itemin (eşyanın) iç yüzdesindeki dayanıklılık (durability) oranının, assimile özelligi %0 olmayan tabletler basıldıgında değişmesi. Ki bu değişim genelde %0 a doğru gerçekleşmektedir. Oyunda tabletler sayesinde itemlerin tüm iç yüzdelerinin değerlerini değiştirebiliyoruz. Sizden isteğim, oyuna sadece yeşil master tablet değil, aynı zamanda bir tanede pembe master tablet eklemeniz. Bu sayede hem biz oyuncular rahat ederiz, hemde siz kullanıcılarınıza daha iyi hizmet vermiş olursunuz.
Bilgilerinize sunar, Gereğinin yapılmasını arz ederim.
11 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
oyunu kolaşlaştırmak istiyorsun ama :/
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Kusura bakma ama çoooook saçma bir şey istemişsin exp rate'i 10x yapar mısınız der gibi bir şey bu :/
N
Neoptolemos OP ⭐ 16y
Kusura bakma ama çoooook saçma bir şey istemişsin exp rate'i 10x yapar mısınız der gibi bir şey bu :/

Niye saçma diyorsun onu anlayamadım ?
Şimdi focus tablet var demi, attack rate deiştiriyor. Strikes de blue sunu basıor.
Dodging in pembesi itemin iç değerini, yeşili de blue sunu basıyor. Doğrumu ?
itemin her özelliğini değiştirebilirken, neden dayanıklılıgını da değiştiremeyelim ki ?
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

Niye saçma diyorsun onu anlayamadım ?
Şimdi focus tablet var demi, attack rate deiştiriyor. Strikes de blue sunu basıor.
Dodging in pembesi itemin iç değerini, yeşili de blue sunu basıyor. Doğrumu ?
itemin her özelliğini değiştirebilirken, neden dayanıklılıgını da değiştiremeyelim ki ?

arkadaşım bu oyun kaç senedir var. Yani ilk updatede unuturlar 2. updatede unuturlar ama 3.de unutmazlar ki o seneden bu seneye kadar bu eksikliği mutlaka görmüşlerdir.Koymuyorlarsa bir bildikleri vardır
G
Olursa iyi olur diye düşünüyorum, gerçistr çarlarının işine yarar ama olursa kesinlikle iyi olur. Linki göndereceğim
N
Neoptolemos OP ⭐ 16y
Olursa iyi olur diye düşünüyorum, gerçistr çarlarının işine yarar ama olursa kesinlikle iyi olur. Linki göndereceğim

Nihayet beni destekleyen biri çıktı. Saol summer1:
W
WaTCHMaN ⭐ 19y

alakası bile yok adam gayet doğal bi soruna parmak basmış arkadaşıma böyle bişey yaptığı için teşekkür ediyorum umarım mail in cevapsız kalmaz 👍
A
arthas985 ⭐ 18y
daha onceden bende cok dusundum ama bır gelısme olacagını sanmıyorum ıns olur..
N
Nebula ⭐ 19y
Gerçekten olursa güzel olur şu an kullandığım silahın tek eksiği o tablettir.
iç dayanıklılık özelliği gelmeli bence de
N
Neoptolemos OP ⭐ 16y
kaç hafta oldu maili yollayalı daha bi gelişme yok -.-"

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: