Icerige atla
Extraloob

Oyuna Noluyor ?

· 23 Yanıt · 7.3K görüntüleme
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
Arkadaşlar 5 Dk'da serverla bağlantım kopuyor sbot kafayı yedi bağlanmaktan sizdede sorun var mı ?

9:37:33] * Now trying 2nd login server.
[19:37:54] * Couldn't connect to Silkroad Server: 10060!
[19:37:54] * Couldn't contact Silkroad servers.
[19:37:54] * Preparing for relogin (again).
[19:37:54] * Now waiting for specified time (0 minutes) to restart the client after disconnect.
[19:37:54] * Now restarting client.
[19:38:18] * Couldn't connect to Silkroad Server: 10060!
[19:38:18] * Connection with 1st login server failed.
[19:38:18] * Now trying 2nd login server.
[19:38:39] * Couldn't connect to Silkroad Server: 10060!
[19:38:39] * Couldn't contact Silkroad servers.
[19:38:39] * Preparing for relogin (again).
[19:38:39] * Now waiting for specified time (0 minutes) to restart the client after disconnect.
[19:38:39] * Now restarting client.
[19:39:03] * Couldn't connect to Silkroad Server: 10060!
[19:39:03] * Connection with 1st login server failed.
[19:39:03] * Now trying 2nd login server.
23 Yanıt
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Bende dc yedim. 😞
C
Cryolite ⭐ 19y
ttnetin güzellikleri, türkler oyunda 5 dakikadan uzun duramıyor son 1 saattir
M
allahın cezaları para almaya gelince en düzgün calışan kurum hizmet vermeye gelince en b*ktan kurum
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
Valla deminden beri forumda geziyom kimse konu açmamış bende diyom sorun sadece bende mi lanet olsun cok yavaş bu kahrolası net = ttnet
M
M.Yilmaz ⭐ 17y
max 5 dk sürmüyor dc yemem bune yaw :S
E
EliteTurk ⭐ 18y
Verdiğimiz paraya acıyorum hakkıyla yerine getirmeleri gerekiyor.. pray:
C
ciko1984 ⭐ 19y
ttnete selamlarımı sunuyorum
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
offfff noluyo böyle yav bende sadece bende oluyor sanıyordum meğer mağdur çokmuş :!!&%&!
K
king123 ⭐ 18y
bu dc sorunu nerden cıktı ya oyuna girioz 2dk sonra dc nedeni oyundanmı ttnetten kaynaklanıo??
_
_Dejavu ⭐ 19y
hocam bu nedir ya dün oyundan atıyordu şimdi cave kapısına gelene kadar DC nedir bu 😞 updateden sonra hep problem 😱
H
HurmA ⭐ 17y
+Sbot Kill Clients ne zmn gelcek 1 bilgisi olan warsa söylesinnn
K
kaos77 ⭐ 18y
oyundan kaynaklanmıyor ınternet explorer turk sıtelerını 5 sanıyede acıyor en fazla ama yabancı siteleri 5 dakkada acmıyor. yanı sorun bence ttnetdende kaynaklanmıyor dışarıda bişeyler oluyor havalardan kaynaklanıyor sanırım. dün durum böleydi ama bugun bir sorun yok.
D
d4rkw0r1d ⭐ 18y
Aynen TTNet bizimkde kesiliyor.Ama Oyun Kesiliyor. Bıktım Ttnetten F*CKED
F
FataLi ⭐ 16y
Arkadaşlar sorun ttnetten degil ben ttnet kullanmıyorum aynı sorun bende de var bu sorun başka bişi gelip gidip ttnet e suç bulmayın bence...
|
Nenim bağlantımda ttnet hiçbi sorun yaşamıyorum , lag 0. Modemim biraz eski olduğu için çok nadir internet kopuyor o kadar.Birkaç kişi aynı ağdan giriyorsanız internete bağlantı hızı kat kat düşebilir.Lag sorunu yaşayanlara Allah sabır versin ne diyeyim 😳
B
ByJoker ⭐ 18y
ADmin Hala Bi Acıklama yokmu bu konu hakkında bi incelermisin ?bende sorun hala devam ediyor
B
Buura ⭐ 19y
ADmin Hala Bi Acıklama yokmu bu konu hakkında bi incelermisin ?bende sorun hala devam ediyor

Malesef 7 aydır bir çözüm bulamadık beklemekten başka çare yok
B
ByJoker ⭐ 18y
bende daha 2 gündür başladı bu problem....
T
TTnet değilde daha çok silkroadın checkten sonra böyle problemler ortaya çıktı.Sanırım hack shileda bazı değişikler yaptılar.ttnetle alakası olabileceğini sanmıyorum.check olmadan önce hiç bişeyi yoktu tertemiz girip çıkıyorduk oyuna..

PS:Hack shiled ı kırmak için yaptığınız regetid ayarlarını sıfırlayın.Bunu yapanlar hiç giremiyor oyuna yada girdikten sonra anında dc oluyorlar..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: