Arkadaşlar 5 Dk'da serverla bağlantım kopuyor sbot kafayı yedi bağlanmaktan sizdede sorun var mı ?
9:37:33] * Now trying 2nd login server.
[19:37:54] * Couldn't connect to Silkroad Server: 10060!
[19:37:54] * Couldn't contact Silkroad servers.
[19:37:54] * Preparing for relogin (again).
[19:37:54] * Now waiting for specified time (0 minutes) to restart the client after disconnect.
[19:37:54] * Now restarting client.
[19:38:18] * Couldn't connect to Silkroad Server: 10060!
[19:38:18] * Connection with 1st login server failed.
[19:38:18] * Now trying 2nd login server.
[19:38:39] * Couldn't connect to Silkroad Server: 10060!
[19:38:39] * Couldn't contact Silkroad servers.
[19:38:39] * Preparing for relogin (again).
[19:38:39] * Now waiting for specified time (0 minutes) to restart the client after disconnect.
[19:38:39] * Now restarting client.
[19:39:03] * Couldn't connect to Silkroad Server: 10060!
[19:39:03] * Connection with 1st login server failed.
[19:39:03] * Now trying 2nd login server.
Oyuna Noluyor ?
· 23 Yanıt · 7.3K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
Bende dc yedim. 😞
ttnetin güzellikleri, türkler oyunda 5 dakikadan uzun duramıyor son 1 saattir
M
Mr_Poseidon
⭐ 19y
allahın cezaları para almaya gelince en düzgün calışan kurum hizmet vermeye gelince en b*ktan kurum
Valla deminden beri forumda geziyom kimse konu açmamış bende diyom sorun sadece bende mi lanet olsun cok yavaş bu kahrolası net = ttnet
max 5 dk sürmüyor dc yemem bune yaw :S
Verdiğimiz paraya acıyorum hakkıyla yerine getirmeleri gerekiyor.. pray:
ttnete selamlarımı sunuyorum
offfff noluyo böyle yav bende sadece bende oluyor sanıyordum meğer mağdur çokmuş :!!&%&!
bu dc sorunu nerden cıktı ya oyuna girioz 2dk sonra dc nedeni oyundanmı ttnetten kaynaklanıo??
hocam bu nedir ya dün oyundan atıyordu şimdi cave kapısına gelene kadar DC nedir bu 😞 updateden sonra hep problem 😱
+Sbot Kill Clients ne zmn gelcek 1 bilgisi olan warsa söylesinnn
oyundan kaynaklanmıyor ınternet explorer turk sıtelerını 5 sanıyede acıyor en fazla ama yabancı siteleri 5 dakkada acmıyor. yanı sorun bence ttnetdende kaynaklanmıyor dışarıda bişeyler oluyor havalardan kaynaklanıyor sanırım. dün durum böleydi ama bugun bir sorun yok.
Aynen TTNet bizimkde kesiliyor.Ama Oyun Kesiliyor. Bıktım Ttnetten F*CKED
Arkadaşlar sorun ttnetten degil ben ttnet kullanmıyorum aynı sorun bende de var bu sorun başka bişi gelip gidip ttnet e suç bulmayın bence...
|
|_YakOx33_|
⭐ 18y
Nenim bağlantımda ttnet hiçbi sorun yaşamıyorum , lag 0. Modemim biraz eski olduğu için çok nadir internet kopuyor o kadar.Birkaç kişi aynı ağdan giriyorsanız internete bağlantı hızı kat kat düşebilir.Lag sorunu yaşayanlara Allah sabır versin ne diyeyim 😳
ADmin Hala Bi Acıklama yokmu bu konu hakkında bi incelermisin ?bende sorun hala devam ediyor
ADmin Hala Bi Acıklama yokmu bu konu hakkında bi incelermisin ?bende sorun hala devam ediyor
Malesef 7 aydır bir çözüm bulamadık beklemekten başka çare yok
bende daha 2 gündür başladı bu problem....
T
ToucHMyBody
⭐ 19y
TTnet değilde daha çok silkroadın checkten sonra böyle problemler ortaya çıktı.Sanırım hack shileda bazı değişikler yaptılar.ttnetle alakası olabileceğini sanmıyorum.check olmadan önce hiç bişeyi yoktu tertemiz girip çıkıyorduk oyuna..
PS:Hack shiled ı kırmak için yaptığınız regetid ayarlarını sıfırlayın.Bunu yapanlar hiç giremiyor oyuna yada girdikten sonra anında dc oluyorlar..
PS:Hack shiled ı kırmak için yaptığınız regetid ayarlarını sıfırlayın.Bunu yapanlar hiç giremiyor oyuna yada girdikten sonra anında dc oluyorlar..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap