ewt arkadaşlar nerdeyse bugün 8 saat oldu hala oyuna girmedi sitede oduğumda bazı kardeşlerimiz oyuna en fazla 30-35 dk girdiğini sölü o peki bende nie girmio lütfen yardım :!!&%&!
oyuna girmiyor
· 14 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
P
PhyLosHopia
⭐ 17y
bnm 10. saatim saat 8 itibariyle sabah 10dan beri deniyorum girmiyor 😞
L
lastbreaht
⭐ 18y
Hangi serverdasın eski serversa zor girersin:S:S
P
PhyLosHopia
⭐ 17y
venüs
ewt arkadaşlar nerdeyse bugün 8 saat oldu hala oyuna girmedi sitede oduğumda bazı kardeşlerimiz oyuna en fazla 30-35 dk girdiğini sölü o peki bende nie girmio lütfen yardım :!!&%&!
Bazen takılma yapıyor .
Hiç çıkıp baştan tekrar denedin mi ❓
bnm 10. saatim saat 8 itibariyle sabah 10dan beri deniyorum girmiyor :(
Bu takılma yüzünden benimde çok giremediğim olmuştu zamanında .
Çıkın tekrar denemeye alsın charınızı .
En fazla 1 - 2 Saat içinde alıcaktır bence .
P
PhyLosHopia
⭐ 17y
cıkıp girme olayını yaklaşık 50 küsür kez yaptım ^^
P
PhyLosHopia
⭐ 17y
evet 11 saat oldu
30 dk da bi baştan açıom hala girmio :((
populate olduğu halde girilmiyor
Byler bu isten anlayan biri yoqmu ben daha yeni ykledm ama grmio servera giriorm (apollo) giristeki yukleme acılıo ilk basta yer yok zanedm gecenn 5inde girip 6 30 a kdr bekleynce yer oldunu fakat girmedini fark ettm nedn olablr we nasıl dzlteblrm yrdm!!!!!
Byler bu isten anlayan biri yoqmu ben daha yeni ykledm ama grmio servera giriorm (apollo) giristeki yukleme acılıo ilk basta yer yok zanedm gecenn 5inde girip 6 30 a kdr bekleynce yer oldunu fakat girmedini fark ettm nedn olablr we nasıl dzlteblrm yrdm!!!!!
P
PhyLosHopia
⭐ 17y
aynı sorun bendede var işte 13 saat 10 saat en ii ihtimalle 8 saat oyuna giremiyorum sabah 5 de kalkop denemeye baslıorum tık yok ama server muhakkak bosalıyordur ve girmiyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap