B blade408 OP ⭐ 19y 15 yil once #1 Spoilerböle kalıyo sro client açılmıor işlemlerde TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S SirGLooMy ⭐ 15y 15 yil once #2 yeni gelen patchden sonra bu problem insanlarının canını sıkmaya başladıbir kaç çözüm önerisibazen botta başıma geliyor bu sorun bilgisayara reset atınca düzeliyoroyunu kaldırıp baştan kurmanız belki yararlı olabilir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B blade408 OP ⭐ 19y 15 yil once #3 kaldırdım yenisi indirdim dün yine böyle yapmıştı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DarkCreature ⭐ 19y 15 yil once #4 PHMediaPatcher indir her sorun olduğunda çalıştır düzeliyor TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B blade408 OP ⭐ 19y 15 yil once #5 Yok olmuyor regedit eagleNT ayar çektim mediapatcher denedim combofix yaptım olmadı yokmu bir insan evladı yardım edecek TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S sertandikici ⭐ 17y 15 yil once #6 Reset atınca sorun düzelmişti bende TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil