Arkadaşlar merhaba,
dünkü update'den sonra oyuna girerken sürekli "Oyuna bağlanmak için ekstra bilgi bulunamadı.Ek bilgi için silkroad online web sitesine gidiniz" uyarısı alıyorum ve oyuna giremiyorum.
Çözüm nedir bilen arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
OYUNA BAĞLANMAK İÇİN EKSTRA BİLGİ BULUNAMADI HATASI
· 12 Yanıt · 22K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Nina Ricci
⭐ 17y
Bot ile mi giriş yapmaya çalışıyorsun ?

hayır normal client ile
arkadaşlar bende aynı sorun var ve internette bu konu ile ilgili hiç bir bilgi yok yardımcı olursanız çok sevinirim dünden beri uğraşıyorum hiç bir gelişme elde edemedim.. daral:
Hata genel bir sorun , düzeltirler muhtemelen.
bizimle alakalı bir sorun değil mi yani. bu sorunu herkes alıyormu ve muhtemel düzelme süresi nedir acaba ?
Bu mesaj umutkimis rumuzlu uyeden alinti yapildi
Değil , joymax açıklama yapmış konu hakkında düzelteceğiz diye 3 saat önce ama bir gelişme yok gibi.
bizimle alakalı bir sorun değil mi yani. bu sorunu herkes alıyormu ve muhtemel düzelme süresi nedir acaba ?
Değil , joymax açıklama yapmış konu hakkında düzelteceğiz diye 3 saat önce ama bir gelişme yok gibi.
Currently, some users have log in problem with error message.
("ID is found, but the required information is not found.......")
This problem has been checking and we'll do our best to fix it ASAP.
We are really sorry for providing inconvenience to you.
düzelmedimi hala sorun ya :((
beyler yardımcı olun ya yokmu bi çaresi birşeyi 5 yıl sonra oyuna dönelim dedik ne oldu ya :((
böyle bişey yok ya sabah 9 dan akşam 11 e kadar tek bi çara dahi giremedim ama server kapasitesi 3480-3500(maximum) arası değişiyor bu kadar insan bu sorunu yaşıyorsa server nasıl sürekli full onu anlamadım
Joymax kötü bi firma çünkü

mk ne olduysa son server birleşiminden sonra basladı. içine ettiler oyunun demek ki bırakmanın zamanı gelmiş...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
herkes baksın herkes için önemli bilgi hele int çarları için Mail Güvenlik için 3-5 bilgi.. 131 Lv Wizard 15 DG +3 Staff 13 dg Leg set 13 dg Leg acc set Count Daha Detaylı Bilgi İçin 0530 281 20 90 iTechno spear 0531 426 50 61 detaylı bilgi için ulaşabilirsiniz leqion indirdim oyuna kolay girmek için nasıl kurcam anlatım