W Warmoon OP ⭐ 18y 12 yil once (düzenlendi) #1 SpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoiler 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Florensia ⭐ 13y 12 yil once #2 Go go ! 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman ⭐ 17y 12 yil once #3 Slipknot, Disturbed full album açıyorum 2 saate yakın çalıyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Warmoon OP ⭐ 18y 12 yil once #4 Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildiSlipknot, Disturbed full album açıyorum 2 saate yakın çalıyor.Disturbed in tüm müzikleri güzel de Slipknot öyle değil :< TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 12 yil once #5 Ben oyuna yoğunlaşmak için hiç bir şey dinlemiyorum valla siz iyi dinliyorsunuz bunları. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mr. Mojo Risin' ⭐ 14y 12 yil once #6 Ben de eve geçince yapayım size böyle bol hard rocklı bi playlist^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CezaAlp ⭐ 19y 12 yil once #7 Abow satanist müzikleri Yaralı style TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Warmoon OP ⭐ 18y 12 yil once (düzenlendi) #8 Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildiAbow satanist müzikleri TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil