Beyler çok sıkılıyorum. İşten ayrıldım ve evde vakit geçirmek istiyorum. Ne tür oyunlar önerebilirsiniz ?
Benim istediğim oyun online olmayan ilerlemeli olan ilerledikçe skiller büyüler o tarz şeyler olsun istiyorum. Örneğin dark siders serisini çok beğenmiştim. Prototype de aynı şekilde beğendiğim oyunların başında geliyor. Bunlara uygun aklınızda olan oyunlar varsa paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler. ❤️
Oyun Önerisi
· 7 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
darksidersin yerini dolduracak bir oyun bulamadım ben ama Hunted The Demons Forge bakabilirsin
Teşekkür ederim kardeşim baktımda beğenmedim grafikler felan knight gibi sevmedim.
Castlevania Lords of Shadow 2
Temet Nosce
⭐ 17y
Fable 2
Unfaithful
⭐ 16y
Fable 2
Fable 2 pc'ye çıkmamıştı diye hatırlıyorum. Fable 3 vardı oynamadım ama oda fena degildir heralde 😊
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
Temet Nosce
⭐ 17y
Bu mesaj Unfaithful rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yanlış yazdım sanırım tam adı Fable: The Lost Chapters olması gerek. Bu pc de var eskiden çok oynardım aşırı zevkli oyundu. Oldukça da güzel oyun eski olmasına rağmen tam arkadaşın aradığı tip oyun aslında
Fable 2
Fable 2 pc'ye çıkmamıştı diye hatırlıyorum. Fable 3 vardı oynamadım ama oda fena degildir heralde :)
Yanlış yazdım sanırım tam adı Fable: The Lost Chapters olması gerek. Bu pc de var eskiden çok oynardım aşırı zevkli oyundu. Oldukça da güzel oyun eski olmasına rağmen tam arkadaşın aradığı tip oyun aslında
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap