Icerige atla
Extraloob

Oyun Ne Zaman Açılıcak?

· 96 Yanıt · 5.8K görüntüleme
H
HAKAN0 OP ⭐ 19y
Arkadaşlar upgradin tam olarak ne zaman biticeğini biliyormusunuz kanımca yeni server bu sefer geliyo hazırlanın
96 Yanıt
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Siteside Bakıma Girmş Ne Zmn Acılcagını Göstermıyo extraokk
O
Old School ⭐ 19y
Kesin bişey bilmiyorum ama tahminen 9 da açılır bu arada serverda gelsin artık çok bekledik Mr. Green
H
HAKAN0 OP ⭐ 19y
Bide gold botlara çözüm bulmuşlar Allah yaşadık Mr. Green Mr. Green Mr. Green
H
haso10 ⭐ 19y
Gold botlar kolay kolay tükenmes biri banlanıyor adam yarın gene acıyor golt botlar ölümsüz ama onune gecılırse yasarız...
C
crayz__man ⭐ 19y
zor adamlar habıre hacklıyorlar onlar gıne acıyor zor kurtuluıruz
R
RollsRoyce ⭐ 19y
hiçbir zaman goldbotları bitmez biterse kimse piremiyum almaz
C
crayz__man ⭐ 19y
onla ne alakası var ben anlayamadım
D
DaNG3R ⭐ 19y
bence rock mountainle 90 lv gelcek bide europa potları normal bascak çinlerin bastıı gibi
R
RollsRoyce ⭐ 19y
bence hera serverı acılcak bugun hadi hayırlısı
D
DaNG3R ⭐ 19y
Site açıldı hiç bişi gelmemiş Mr. Green Mr. Green Mr. Green
C
crayz__man ⭐ 19y
hala normal oyun bıde acılsada gırsek
T
Torquel ⭐ 19y
Bende mi acılmıyo yoksa herkezdemi?
H
HAKAN0 OP ⭐ 19y
Bende açılmıyor benim arkadaşlardan duyduğum duyumlara göre avrupadaki 15 sn'de 1 pot basma olayı 10 sn düşücekmiş eğer Chindeki gibi sıfırlanırsa ben avrupa char açarım arkadaş
B
buff ⭐ 19y
Siteye baktım.Yeni e-pin girmek için yer gelcek.Erkom Türkler için yani bizler için.
T
Torquel ⭐ 19y

Bende açılmıyor benim arkadaşlardan duyduğum duyumlara göre avrupadaki 15 sn'de 1 pot basma olayı 10 sn düşücekmiş eğer Chindeki gibi sıfırlanırsa ben avrupa char açarım arkadaş

Ya bırak olurmu ole sey.Yeni bir e-pin geldi ondan o site kapndı.
T
Torquel ⭐ 19y

bence rock mountainle 90 lv gelcek bide europa potları normal bascak çinlerin bastıı gibi

Sen fazla fantastik olmussun.Merak etmeyin nsl EU 2-3 ay önceden haber verildiyse,90 lwl patchide bi en az 3-4 hafta onceden haber verilir.
C
Crumby_ ⭐ 19y
start geldi
H
HAKAN0 OP ⭐ 19y

Ya bırak olurmu ole sey.Yeni bir e-pin geldi ondan o site kapndı.

ola bilir ama bence sadece e-pinle bırakmazlar yeni bişiler gelir yada gelsin yani
C
crayz__man ⭐ 19y
ne startı gelsın be daha check de oyun

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: