Arkadaşlar upgradin tam olarak ne zaman biticeğini biliyormusunuz kanımca yeni server bu sefer geliyo hazırlanın
Oyun Ne Zaman Açılıcak?
· 96 Yanıt · 5.8K görüntüleme 0 okuyor
96 Yanıt
Siteside Bakıma Girmş Ne Zmn Acılcagını Göstermıyo extraokk
O
Old School
⭐ 19y
Kesin bişey bilmiyorum ama tahminen 9 da açılır bu arada serverda gelsin artık çok bekledik Mr. Green
Bide gold botlara çözüm bulmuşlar Allah yaşadık Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Gold botlar kolay kolay tükenmes biri banlanıyor adam yarın gene acıyor golt botlar ölümsüz ama onune gecılırse yasarız...
C
crayz__man
⭐ 19y
zor adamlar habıre hacklıyorlar onlar gıne acıyor zor kurtuluıruz
R
RollsRoyce
⭐ 19y
hiçbir zaman goldbotları bitmez biterse kimse piremiyum almaz
C
crayz__man
⭐ 19y
onla ne alakası var ben anlayamadım
bence rock mountainle 90 lv gelcek bide europa potları normal bascak çinlerin bastıı gibi
R
RollsRoyce
⭐ 19y
bence hera serverı acılcak bugun hadi hayırlısı
Site açıldı hiç bişi gelmemiş Mr. Green Mr. Green Mr. Green
C
crayz__man
⭐ 19y
hala normal oyun bıde acılsada gırsek
Bende mi acılmıyo yoksa herkezdemi?
Bende açılmıyor benim arkadaşlardan duyduğum duyumlara göre avrupadaki 15 sn'de 1 pot basma olayı 10 sn düşücekmiş eğer Chindeki gibi sıfırlanırsa ben avrupa char açarım arkadaş
Siteye baktım.Yeni e-pin girmek için yer gelcek.Erkom Türkler için yani bizler için.
Bende açılmıyor benim arkadaşlardan duyduğum duyumlara göre avrupadaki 15 sn'de 1 pot basma olayı 10 sn düşücekmiş eğer Chindeki gibi sıfırlanırsa ben avrupa char açarım arkadaş
Ya bırak olurmu ole sey.Yeni bir e-pin geldi ondan o site kapndı.
bence rock mountainle 90 lv gelcek bide europa potları normal bascak çinlerin bastıı gibi
Sen fazla fantastik olmussun.Merak etmeyin nsl EU 2-3 ay önceden haber verildiyse,90 lwl patchide bi en az 3-4 hafta onceden haber verilir.
start geldi
Ya bırak olurmu ole sey.Yeni bir e-pin geldi ondan o site kapndı.
ola bilir ama bence sadece e-pinle bırakmazlar yeni bişiler gelir yada gelsin yani
C
crayz__man
⭐ 19y
ne startı gelsın be daha check de oyun
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap