Icerige atla
Extraloob

Oyun Masaüstüne Düşüyor

· 14 Yanıt · 1.9K görüntüleme
F
F34RL3SS OP ⭐ 19y
Arkadaşlar return basiyorum şehre dönmek için. Now Loading yazisi geçiyor. Tam şehir gelecekken pat masaüstüne dönüyor oyun :S bazende townda gezerken görüntü donuyor. Lütfen yardim edin. Bu sorun yüzünden lwl alamiyorum bir türlü :S
14 Yanıt
P
Prima ⭐ 18y
evet arkadaşlar aynı sorun bendede oluyo soru işaretli hatayıda werio bazen pc restart atıo bütün güncellemeleri yapıyorum nie oluyo anlamıorm bi yardımcı olun lwl atlayamıorz
F
F34RL3SS OP ⭐ 19y
UP!!!!
F
F34RL3SS OP ⭐ 19y
biri yardimcı olsun lütfen. kaç gün oldu daha 1 tane bile cevap gelmemiş konuya
T
TitusPullo ⭐ 19y
İlk olarak ekran kartının driverini yenile!
A
hep driver hep driver yükledik olmuyor delirceeeeeeeeeeeeeem
M
Morwena ⭐ 19y
Ekran kartı driverini yenilemekle alakası yok.
Bende 2 yıldan beri anca anladım ama olsun 😎

@punishter548 ; sen XP güvenlik duvarını kapa , virüs programı kullanma , XP güncellemelerini kapa düzelir...
H
ekran kartının driver yenilemeside kurtarmıyo build sanırım yükselt demek xp 6200 build falan bişiler yazıyo buda sanırım xp sp3 tü yani kısacası artık xp öldü vistadada aynı sorunu yapıyosa bu oyun çekilmez başka çaresi yok 😞
D
darbe ⭐ 19y
ayni sorun bendede var hangi konuya yzdiysam kisme cevap vermedi...bende xp pc var onda bi sorun yok ama vistada bot sehre gelince direk oyundan atiyor yardimci olurmusunuz...kafayi yicem yoksa:D
A
Avenger ⭐ 18y
bende aynı sorunu yaşıyordum ancak dikkatimi çeken sorunu yanlızca sroda yaşamamdı sroyu silip tekrar kurdum birdahada öyle bir sorun yaşamadım
M
Morwena ⭐ 19y
`~ XP güvenlik duvarını kapa
`~ Virüs programı kullanma
`~ XP güncellemelerini kapa düzelir
D
darbe ⭐ 19y
`~ XP güvenlik duvarını kapa
`~ Virüs programı kullanma
`~ XP güncellemelerini kapa düzelir

yanliz benim sorun yapan pcm Vista surekli her sehre isinlanmamda atiyor yada npcde atiyor
B
aynen
B
aynen

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: