check süresi 6 saate çıktı hayırlı olsun
oyun keyfimizi elimizden alan bizi bunaltan joymaxa teşekkür
· 38 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
38 Yanıt
Saat 1'de mi açılcak?
Sadly, roolback has been confirmed... please be patient... bunu yazmışlardı arkadaşlar türkçeye çevrildiğinde ise roolback onaylandı falan diyodu 😊 acaba dalga falan mı geçiyorlar bizimle
en erken 1 de açılacak yine ettiler günün içine
sıktı yani bu ne eziyet ya
Saati ilk baştan 6 saat yapsalar sorun değilde tam 1 dakika kaldı diyoruz birden uzatıyolar 1 saat daha ben bu updatenin bu kadar olucağını bilseydim bilgisayarı daha çok dinlendirirdim iyice deli oldum o yüzden
Sadly, roolback has been confirmed... please be patient... bunu yazmışlardı arkadaşlar türkçeye çevrildiğinde ise roolback onaylandı falan diyodu 😊 acaba dalga falan mı geçiyorlar bizimle
bu yazıyı nerde gördün ?
Beyler Rollback geliyorum
bu yazıyı nerde gördün ?
Rev6da f5 yapıyodum habire sonra 1 dakika kalmışt updatenin sona ermesine tam başlıcak derken 1 saat daha uzadı ve yeşil yazıyla bu yazı yazıyordu.
Beyler Rollback geliyor. Yandık summer4: summer4:
Umarım gelmez chara o kadar m kastım lwl kastım nova geldi onu sattım falan umarım gelmez diyorum
Umarım gelmez chara o kadar m kastım lwl kastım nova geldi onu sattım falan umarım gelmez diyorum
Gelcek GM duyuru yaptı cicioe2
Rollback fln yok hala rüyada birileri uyandırsın artık şunları :)))
Rolbock bu saatten sonra Gelmesin herkes lwl kastı + item +para fln yaptı gelirsa rolback kötü oLur
2 hafta oldu getireceklerini sanmam.
rollback gelmesi çok saçma sapan olacaktır
haftalar sonra rollback ne demektir
haftalar sonra rollback ne demektir
Benim çarlarım soyuldu çalındı vs. ama gelmesin artık... 108 LvL %90 dan 109 LvL %30 yaptım
Gelmez kardeşim 2 hafta sonra rollbackmi olur? onca char kasıldı silk alındı hepsini gerimi verecekmiş joymax? joymaxın haftalık kazancını bilen biliyor.Inspection uzadı diye rollback geleceğini sanıyorlar 😊
Beyler GM Cindeia Duyuru yaptı ben oyundayım
RollBack fln sayıkladı ceviriyi yaptım Rollback onaylandı yazdı
Beyler GM Cindeia Duyuru yaptı ben oyundayım
Nerenden sallıyon arkadaşım oyun kapalı burda milleti kandırmaya çalışma
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap