Yakın zamanda bilgisayar almayı düşünüyorum 2000-2500 tl arası.Ben pek anlamıyorum bu işlerden.Birkaç char açmak istiyorum bir de ekranı geniş olsa iyi olur Sony Vaio nun 16,4 inç olanları varmış.O iyi mi siz ne tavsiye edersiniz ya da hangi özelliği ne kadar olmalı bilgi verirseniz sevinirim whiteangel
Oyun İçin Dizüstü Bilgisayar (önerileriniz?)
· 12 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Üniversiteyi şehir dışında okuyacağım için öyle olması gerekiyor...
laptop yerine masaüstü almayı düşün, o fiyata gerçektende 50 char açabilecek masaüstü bilgisayar toplayabilirsin.
yok illa laptop alıcam diyorsanda, http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220959 bunu tavsiye edebilirim.
yok illa laptop alıcam diyorsanda, http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220959 bunu tavsiye edebilirim.
illa laptop alacam diyorum makara:
tamam sağol bir bakıyım ona ben
tamam sağol bir bakıyım ona ben
Üniversiteyi şehir dışında okuyacağım için öyle olması gerekiyor...
Bende üniversite okuyorum Laptop var suan 7 Char acıoyurm
5 charda falan kasmadan onu oynuyorum 7. charda kasma başlıyor 😊
Asus laptopun markası
4Gb ram 1 Gb ekran kartı var.
1sene önce 1.500 TL almıstım.
Tavsiye ederim güzel oluyor. summer3:
ee 5 char çok iyii makara:
para benden çıkmıyor içim acıyor whiteangel biraz daha düşürebilirim o zaman fiyatı whiteangel
ekran kartı ve ram'e bakmam yetiyor mu?
para benden çıkmıyor içim acıyor whiteangel biraz daha düşürebilirim o zaman fiyatı whiteangel
ekran kartı ve ram'e bakmam yetiyor mu?
masaüstü akar
X
Xpr3ssMusic
⭐ 19y
casper ın i5 2410m işlemci, 8gb ddr3 ve gt540m ekran kartlı bilgisayarını aldık geçen gün 1.200tl ye electro world'den eğer bulabilirsen bu makineden senin işini çok rahat görücektir. bu fiyata daha iyisini bulman imkansız 😊
casper ın i5 2410m işlemci, 8gb ddr3 ve gt540m ekran kartlı bilgisayarını aldık geçen gün 1.200tl ye electro world'den eğer bulabilirsen bu makineden senin işini çok rahat görücektir. bu fiyata daha iyisini bulman imkansız :)
casper çok sorunlu bir bilgisayar, samsung buldum bi tane alacağım galiba 😉
casper ın i5 2410m işlemci, 8gb ddr3 ve gt540m ekran kartlı bilgisayarını aldık geçen gün 1.200tl ye electro world'den eğer bulabilirsen bu makineden senin işini çok rahat görücektir. bu fiyata daha iyisini bulman imkansız :)
Bende arıyorum hacım link verirmisin söylediğin laptop un ?
Bende arıyorum hacım link verirmisin söylediğin laptop un ?
http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-rf511-s01tr-rf511-core-i5-2520m-2.50ghz-6gb-ddr3-500gb-2gb-gt540m-15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=52044
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap