Allahımın ne kadar belası varsa gitsin kardeşimin fen bilgisi öğretmeninin üzerine yağdırsın. Çocuk tutturdu hamurlarla bileşik yapıcaz diye. Beyaz tutkalla kürdanları hamurun içine yapıştıracakmışız dediğine göre ama o beyaz tutkal ne gereksiz, ne adının hakkını veremeyen bir malzemedir öyle. Yapıştırmayı bir köşeye bırak elime sürdüm hala su gibi sağa sola oynuyor. Bir çözüm bulun, fikir verin bana. Hamurlara nasıl bir hile yaparak aralarına kürdan sokuşturup molekül yapabililiriz ?
Oyun hamuru ile molekül yapımı
· 20 Yanıt · 19K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
japon japıştırıcısı
japon japıştırıcısı
Hamura tutar mı dersin ?
japon japıştırıcısı
Hamura tutar mı dersin ?
araya kaptırırsan elini bile yapıştırır 3ü1 arada olur 🎭
ziftte olabilir...
şaka bir yana tutkal normalde çok iyi bir yapıştırıcıdır ama acaba sen onu sulandırdın mı ne yaptın ?
şaka bir yana tutkal normalde çok iyi bir yapıştırıcıdır ama acaba sen onu sulandırdın mı ne yaptın ?
japon japıştırıcısı
Hamura tutar mı dersin ?
araya kaptırırsan elini bile yapıştırır 3ü1 arada olur 🎭
😁 Şu hamura tutsun da parmağımı kesmeye hazırım ben. 😁 Stres oldum lan. 😁
ziftte olabilir...
Aga tutkala da benzemiyor acayip böyle sümüğümsü ama sümük gibi de değil beyaz bişi. 😁
kürdanın ucunu japonlayıp sok bence hamura direk yapışır
Spoiler
kötü bi anlatım oldu galiba
kürdanın ucunu japonlayıp sok bence hamura direk yapışırSpoiler
kötü bi anlatım oldu galiba
Emin ol içimi okudun hacım. 😘 😈
Ensar kralsın. 😘 Japonla sökmeye kalkıştım ortasından hamur koparıp geri geldi kürdan. 😁
A
altanyunus
⭐ 19y
hamurun içine bir miktar tutkal karıştır
kademe kademe birleştir ayrıca bir fön makinası kullanman daha faydalı olacaktır.
kademe kademe birleştir ayrıca bir fön makinası kullanman daha faydalı olacaktır.
japon yapıstırıcısı.+ olarak karbonat kullanırsan anında kurur
O nasıl bir gider öyle 😄 Bol şans
Allahımın ne kadar belası varsa gitsin kardeşimin fen bilgisi öğretmeninin üzerine yağdırsın.
dsahdshjfdsjkghdskfhahjfkldsjdsafdskaghjfd makara: makara: makara:
bağıra bağıra güldüm 😁 😁 😁
Ah ulan musa (:

Allahımın ne kadar belası varsa gitsin kardeşimin fen bilgisi öğretmeninin üzerine yağdırsın.
adam kin gütmüş 😁
Beyaz tutkal nasıl bir şey biliyor musun Ahmet ? 5 tane +9'u arka arkaya +10'a patlatmış gibi hissediyorsun yaptığın her molekül çökünce. 😁
A
altanyunus
⭐ 19y
😄 dna sı bozulmuş adamın moleküllerle ugraşmaktan 😄
Sendeki ağaç tutkalı sanırım. O tutkalın kuruması kalınlığına göre saatler hatta günler sürer. Ama taş gibi tutar ve sentetik veya selilozik değildir tamamen doğaldır.
Ağaç tutkalı kullanarak strafordan howecraft yapmıştım. Ağaç tutkalı haricindeki yapıştırıcıların %90ı straforu anında eritiyor ama ağaç tutkalı hem taş gibi yapıştırıyor hemde dışına sıva yaptığımda sağlamlık kazandırıyor 😊
Ağaç tutkalı kullanarak strafordan howecraft yapmıştım. Ağaç tutkalı haricindeki yapıştırıcıların %90ı straforu anında eritiyor ama ağaç tutkalı hem taş gibi yapıştırıyor hemde dışına sıva yaptığımda sağlamlık kazandırıyor 😊
Japon yapıştırıcısı FTW ! 😁
Beyaz tutkal nasıl bir şey biliyor musun Ahmet ? 5 tane +9'u arka arkaya +10'a patlatmış gibi hissediyorsun yaptığın her molekül çökünce. 😁
gnfsdjklgfdnlsgfd makara: makara:
hiç karıştırma orayı dün bir tane daha patlattım geçmek bilmiyor summer2:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
100 ile 110 arasında ch int char aranıyor oyun içi gold veya tl ile Sjsro (New)80 ile 90 lvl arasi Acc Alınır Oyun Parasi İle BELLONA DA 130 LW ÜSTÜ CHAR ALINIR GOLD ILE S DEVIL FLAG JOB 120 LW SP Sİ FAZLA OYUN ICI GOLD ILE ALINIR PM ATIN BEYLER 05 37 596 8510 BU NUMARADAN Ecsro da oyun parası ile Fembria da oyun parası takas edilir BBKing ile Valve Hammer ile map yapımı "oylama istek"