http://jayisgames.com/games/the-house-2/
oyun fena beyler :S
Oyun fena beyler
· 18 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
odada ilerleyemiyorum fotoğraf ve not kağıdı var soru:
tıkla sağa sola 10-15 kez aç kapa fotorafı falana değişik biyer orası şansa geçiyosun 😄
Temet Nosce
⭐ 17y
Kapının yanında siyah bir düğme var ona bas. Bir hatun çıkacak eli yüzü kanlı ben korktum sen korma,sonra bi kagıt daha çıkıyor oyle oyle ilerliyorsun tam anlamadım 😁
hay 😄 bathroom geçtim ama oynamayı düşünmüyorum 😄
apaçi dansı dinleyerek oynayın motive ediyor...
Kapının yanında siyah bir düğme var ona bas. Bir hatun çıkacak eli yüzü kanlı ben korktum sen korma,sonra bi kagıt daha çıkıyor oyle oyle ilerliyorsun tam anlamadım 😁
neden anlatıyosun neler olup bittiğini bence bırak kendileri keşfetsin ve karşılarına ne çıkıcağını bilmediği sürece daha çok korkar 😄 şimdi sen söyledin adam tıklıcak düğmeye ekrana bakmıcak falan 😄
neden anlatıyosun neler olup bittiğini bence bırak kendileri keşfetsin ve karşılarına ne çıkıcağını bilmediği sürece daha çok korkar 😄 şimdi sen söyledin adam tıklıcak düğmeye ekrana bakmıcak falan :D
yaw bi türlü living room'u geçemedim 😁 düğmeye basıyorum mektubun orda hayalet çıktı okadar dahasını yapamadım 😈
2.de sadece suyu,banyoyu,kitabı okuyorum ama geçemiyorum başka ne yapacaz ?
living roomu nasıl geçicez ya 😄
he çözdüm olayı ama çok saçma efekt vermişler 😄
C
CherryBrandy
⭐ 18y
son bölümde şfre nedir yahu bulamadım gitti 😁
R
RoyalFlash
⭐ 17y
son kasa şifresi 1947 beyler ama açmayın dedeler çıkıyo 😄
2.de napıyoruz ?
bencede fena OMG zıpladım resmen bi de ses sondaymış o kötü oldu normalde böyle oyunlarda sesi kapardım unuttum bu sefer tavsiye etmiyorum sesli bir şekilde bir su içiyim geleyim summer4: summer4: summer4:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap