Icerige atla
Extraloob

oyndan birden atıyor lütfen yardım edermisiniz

· 19 Yanıt · 1.6K görüntüleme
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
merhaba arkadaşlar ben silkroad oynarken bazen oyundan birden atıyor(hiçbir hata vermeden masa ustune atıyor) bu sorun neden olabilir bilen ler cozum onerebılırmı
19 Yanıt
T
TheRage ⭐ 18y
Oyun klasörünün içinde Silkerorsender diye bir dosya oluyor.Simgesi ünlem işareti.Bir bakarmısın sende varmı o dosya..
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
Oyun klasörünün içinde Silkerorsender diye bir dosya oluyor.Simgesi ünlem işareti.Bir bakarmısın sende varmı o dosya..

o dosya var ama ismini değiştirmiştim hatta bu sorun onun ismini değiştirdikten sonra olmaya başladı
T
TheRage ⭐ 18y
Onun ismini değiştirmeden önce ???? hatası ile atıyordu dimi?Sebebi bu.O ???? işaretinin sebebi ekran kartıydı...Onun ismini değiştirdiğin için yine aynı sebepten dolayı atıyor lakin o ufak program çalışamadığı için (ismini değiştirdiğin için) direk uyarı vermeden atıyor.Herhangi bir zararı yok...Ekran kartının güncellemelerini sürekli eksiksiz yüklersen sorun ortadan kalkacaktır
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
Onun ismini değiştirmeden önce ???? hatası ile atıyordu dimi?Sebebi bu.O ???? işaretinin sebebi ekran kartıydı...Onun ismini değiştirdiğin için yine aynı sebepten dolayı atıyor lakin o ufak program çalışamadığı için (ismini değiştirdiğin için) direk uyarı vermeden atıyor.Herhangi bir zararı yok...Ekran kartının güncellemelerini sürekli eksiksiz yüklersen sorun ortadan kalkacaktır

ewt haklısın da bende 2 saattır onunla ugrasıyorum ekran kartımı nasıl guncelleyecegımı bılmıyorum bana yardım edermsın msn falan
T
TheRage ⭐ 18y
Pc ve Ekran kartı güncellemelerini sürekli kontrolde tutup,güncellemen yeterli olur.. 👍
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
Pc ve Ekran kartı güncellemelerini sürekli kontrolde tutup,güncellemen yeterli olur.. 👍

pc tamam da ekran kartını guncelemeyı bılmıyorum ki
T
TheRage ⭐ 18y
En güncel driver'ı internette bulup indirip normal bir program kurar gibi pc'ne kurman gerekiyor
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
En güncel driver'ı internette bulup indirip normal bir program kurar gibi pc'ne kurman gerekiyor

bu kart guncellem konusun da pek bişi anlayamadım ama yıne cok teskurler
T
TheRage ⭐ 18y
Bilgisayarımı sağ tıkla özelliklerde.Donanım sekmesine gel,Aygıt Yöneticisi'ne tıkla.Oradan;Ekran bağdaştırıcılarına tıkla.2 seçenek açılır,üstteki ekran kartının modelidir.O modeli bana buraya yaz,ben sana driver sitesinden uygun driver'ın linkini atarım 😉
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
Bilgisayarımı sağ tıkla özelliklerde.Donanım sekmesine gel,Aygıt Yöneticisi'ne tıkla.Oradan;Ekran bağdaştırıcılarına tıkla.2 seçenek açılır,üstteki ekran kartının modelidir.O modeli bana buraya yaz,ben sana driver sitesinden uygun driver'ın linkini atarım ;)

GeForce 9600 GT YAZIYOR
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
Buradan 9 Series'e seç,xp mi vista'mı seç.sonra search'e tıkla.Oradan download'a tıkla...
Ps:Laptop kullanıyorsan 9M series'e tıklaman gerekli

tama cok tesekurler benımkının drıverı kesın bu dimi
T
TheRage ⭐ 18y
Oradan doğru seriyi seçersen evet %100 o.Kendi resmi sitesi o zaten 👍
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
Oradan doğru seriyi seçersen evet %100 o.Kendi resmi sitesi o zaten 👍[/quoteben senın dedıgın serıyı sectım 9 u yanı
T
TheRage ⭐ 18y
Pm'den anlattım 😘
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
Pm'den anlattım 😘

allah senden razı olsun ya cok cok tesekkur ederım cok yardımcı oldun küçük bir soru daha bu driverları ındırmek ucretlımı ucretlıyse ne kadardır orda herhangi bir ucret yazmıyor
T
TheRage ⭐ 18y
Ö.değil görevimiz 😘
Ps:Hayır ücretli değil...Hepsi Free^^
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
Ö.değil görevimiz 😘
Ps:Hayır ücretli değil...Hepsi Free^^

guncel ekran kartını yukledım sorumn cozulmedı sşlkroadı tekrar kuruyorrum bakalım belkı bu sefer olur

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: