merhaba arkadaşlar ben silkroad oynarken bazen oyundan birden atıyor(hiçbir hata vermeden masa ustune atıyor) bu sorun neden olabilir bilen ler cozum onerebılırmı
oyndan birden atıyor lütfen yardım edermisiniz
· 19 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
Oyun klasörünün içinde Silkerorsender diye bir dosya oluyor.Simgesi ünlem işareti.Bir bakarmısın sende varmı o dosya..
Oyun klasörünün içinde Silkerorsender diye bir dosya oluyor.Simgesi ünlem işareti.Bir bakarmısın sende varmı o dosya..
o dosya var ama ismini değiştirmiştim hatta bu sorun onun ismini değiştirdikten sonra olmaya başladı
Onun ismini değiştirmeden önce ???? hatası ile atıyordu dimi?Sebebi bu.O ???? işaretinin sebebi ekran kartıydı...Onun ismini değiştirdiğin için yine aynı sebepten dolayı atıyor lakin o ufak program çalışamadığı için (ismini değiştirdiğin için) direk uyarı vermeden atıyor.Herhangi bir zararı yok...Ekran kartının güncellemelerini sürekli eksiksiz yüklersen sorun ortadan kalkacaktır
Onun ismini değiştirmeden önce ???? hatası ile atıyordu dimi?Sebebi bu.O ???? işaretinin sebebi ekran kartıydı...Onun ismini değiştirdiğin için yine aynı sebepten dolayı atıyor lakin o ufak program çalışamadığı için (ismini değiştirdiğin için) direk uyarı vermeden atıyor.Herhangi bir zararı yok...Ekran kartının güncellemelerini sürekli eksiksiz yüklersen sorun ortadan kalkacaktır
ewt haklısın da bende 2 saattır onunla ugrasıyorum ekran kartımı nasıl guncelleyecegımı bılmıyorum bana yardım edermsın msn falan
Pc ve Ekran kartı güncellemelerini sürekli kontrolde tutup,güncellemen yeterli olur.. 👍
Pc ve Ekran kartı güncellemelerini sürekli kontrolde tutup,güncellemen yeterli olur.. 👍
pc tamam da ekran kartını guncelemeyı bılmıyorum ki
En güncel driver'ı internette bulup indirip normal bir program kurar gibi pc'ne kurman gerekiyor
En güncel driver'ı internette bulup indirip normal bir program kurar gibi pc'ne kurman gerekiyor
bu kart guncellem konusun da pek bişi anlayamadım ama yıne cok teskurler
Bilgisayarımı sağ tıkla özelliklerde.Donanım sekmesine gel,Aygıt Yöneticisi'ne tıkla.Oradan;Ekran bağdaştırıcılarına tıkla.2 seçenek açılır,üstteki ekran kartının modelidir.O modeli bana buraya yaz,ben sana driver sitesinden uygun driver'ın linkini atarım 😉
Bilgisayarımı sağ tıkla özelliklerde.Donanım sekmesine gel,Aygıt Yöneticisi'ne tıkla.Oradan;Ekran bağdaştırıcılarına tıkla.2 seçenek açılır,üstteki ekran kartının modelidir.O modeli bana buraya yaz,ben sana driver sitesinden uygun driver'ın linkini atarım ;)
GeForce 9600 GT YAZIYOR
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
Buradan 9 Series'e seç,xp mi vista'mı seç.sonra search'e tıkla.Oradan download'a tıkla...
Ps:Laptop kullanıyorsan 9M series'e tıklaman gerekli
Buradan 9 Series'e seç,xp mi vista'mı seç.sonra search'e tıkla.Oradan download'a tıkla...
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
tama cok tesekurler benımkının drıverı kesın bu dimi
Oradan doğru seriyi seçersen evet %100 o.Kendi resmi sitesi o zaten 👍
Oradan doğru seriyi seçersen evet %100 o.Kendi resmi sitesi o zaten 👍[/quoteben senın dedıgın serıyı sectım 9 u yanı
Pm'den anlattım 😘
Pm'den anlattım 😘
allah senden razı olsun ya cok cok tesekkur ederım cok yardımcı oldun küçük bir soru daha bu driverları ındırmek ucretlımı ucretlıyse ne kadardır orda herhangi bir ucret yazmıyor
Ö.değil görevimiz 😘
Ps:Hayır ücretli değil...Hepsi Free^^
Ö.değil görevimiz 😘
guncel ekran kartını yukledım sorumn cozulmedı sşlkroadı tekrar kuruyorrum bakalım belkı bu sefer olur
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap