- Resim Silinmiş.
Overclock Nedir ve Nasıl Yapılır?
· 12 Yanıt · 4.2K görüntüleme 0 okuyor Sabitlenen
12 Yanıt
Up 🙄
T
TitusPullo
⭐ 19y
Sabit !
eklememde fayda var.
Laptop biosları, hacklenmediği sürece overclock edilemez. Laptoplardaki ısınma sorunundan dolayı, overclock edilmemesi sağlanmıştır.
Laptop biosları, hacklenmediği sürece overclock edilemez. Laptoplardaki ısınma sorunundan dolayı, overclock edilmemesi sağlanmıştır.
overclockla riske girmektense kıy parana git donanımı güzelleştir
Ben Bılgısayar Bolumunde Okuyorum..BTT Hocam Bna Demıstı ki İnternete Overclock Yazsan ( Internet Derken Google 😄 ) Herkes Cok Super Bılgısayarım Ucuyor Der Dedi.. Ama Overclock Yapacagına Bilgısayarını Guzellestır Eger Guzellestırecek Paran Yoksa Overclock Yapma Bılgısayarın Yanarsa Yıne Paraya Ihtıyac Var Demıstı Aynen Bole Seyler Soylemıstı 😉
eklememde fayda var.
Bios kırmakta Kolay iş ama yaptıktan sonra ki mesuliyet fe koyar şahsen 4 tne notebook kullanıcı bnden istedi yaptım önermsemde yaptım Çok istediler Ama sonra 4 üde yandı 😄 Berki bn yapamasımdır dedim kendi pc de denedim deli gibi oldu 😄
Bide unutmuşum direk yükselt meyin yavaş yavaş sabırlı yapın yoksa direk kaybede bilirsiniz yavaş yavaş yapında kaybetme riskiniz birazda olsa azalsın 😄
Teşekkürler
kesinlikle yapmamanızı öneririm bilgisayarınız elinizde sap gibi kalmayın diye söylüyorum
denemekte fayda var 😄
artık yeni ekran kartları ve yeni çıkan cpular vs vs artık overclocklu veriliyor kullanıcıları hangi firma bilmiyorum ama kendileri overclock yapıyorlar bizi ugrastırmıyorlar 😊
yapın en kötü patlar bişi olmaz^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap