Icerige atla
Extraloob

Overclock Nedir ve Nasıl Yapılır?

· 12 Yanıt · 4.2K görüntüleme Sabitlenen
A
Aleral OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
12 Yanıt
A
Aleral OP ⭐ 18y
Up 🙄
T
TitusPullo ⭐ 19y
Sabit !
D
drotalion ⭐ 19y
eklememde fayda var.

Laptop biosları, hacklenmediği sürece overclock edilemez. Laptoplardaki ısınma sorunundan dolayı, overclock edilmemesi sağlanmıştır.
M
mertcangs ⭐ 18y
overclockla riske girmektense kıy parana git donanımı güzelleştir
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Ben Bılgısayar Bolumunde Okuyorum..BTT Hocam Bna Demıstı ki İnternete Overclock Yazsan ( Internet Derken Google 😄 ) Herkes Cok Super Bılgısayarım Ucuyor Der Dedi.. Ama Overclock Yapacagına Bilgısayarını Guzellestır Eger Guzellestırecek Paran Yoksa Overclock Yapma Bılgısayarın Yanarsa Yıne Paraya Ihtıyac Var Demıstı Aynen Bole Seyler Soylemıstı 😉
S
Sp00Ky ⭐ 19y
eklememde fayda var.

Laptop biosları, hacklenmediği sürece overclock edilemez. Laptoplardaki ısınma sorunundan dolayı, overclock edilmemesi sağlanmıştır.

Bios kırmakta Kolay iş ama yaptıktan sonra ki mesuliyet fe koyar şahsen 4 tne notebook kullanıcı bnden istedi yaptım önermsemde yaptım Çok istediler Ama sonra 4 üde yandı 😄 Berki bn yapamasımdır dedim kendi pc de denedim deli gibi oldu 😄

Bide unutmuşum direk yükselt meyin yavaş yavaş sabırlı yapın yoksa direk kaybede bilirsiniz yavaş yavaş yapında kaybetme riskiniz birazda olsa azalsın 😄
F
FaZ ⭐ 18y
Teşekkürler
R
Romeo ⭐ 17y
kesinlikle yapmamanızı öneririm bilgisayarınız elinizde sap gibi kalmayın diye söylüyorum
O
ozan160 ⭐ 19y
denemekte fayda var 😄
A
Agilla ⭐ 18y
artık yeni ekran kartları ve yeni çıkan cpular vs vs artık overclocklu veriliyor kullanıcıları hangi firma bilmiyorum ama kendileri overclock yapıyorlar bizi ugrastırmıyorlar 😊
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
yapın en kötü patlar bişi olmaz^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: