Ong farm yapıcam dolayısıyla dlvl gerekiyor ama bu dlvl yaparken pc başında olmadan bunu otomatik kabul eden bi program lazım resleyecek olan char benim deil res işlemini başkasına yaptıracam bana sadece res i kabul eden bi program lazım varmıdır acaba böle bişey ? Kullanımında ban riski varmıdır ?
Otomatik res kabul etme
· 11 Yanıt · 11K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Rumatu loaderda boyle bir ozellik var sp kasacağın charda da pre var ise herhangi bir sorun yaşamazsın.
hımm anladım tek char kulanıyorum yani resume yapcak char ben değilim ben sadece resume kabul edicem bu şekildede loader kullanılabilirmi ?
hımm anladım tek char kulanıyorum yani resume yapcak char ben değilim ben sadece resume kabul edicem bu şekildede loader kullanılabilirmi ?
Bi kod vadı.Chat bölümünde "All" ksımına bu kdu yazıp enter a tıklayınca otomatik kabul ediyodu
Deniycem bunu tek tedirgin olduğum nokta loader sanırım büyük oranda ban riski taşıyor eğrki silkerrsender adlı dosyanın adını değiştirirseniz yine ban sebebi olabiliyormuş diye okumuştum bi yerde uzun zamandır loader kullanan biri varmı hiç block yemeden ya da pc ye dolaylı yoldan bi zarar veriyormu loader ?
Rumatayla oyuna gir. chat kısmına "/arc on" yaz.Silkerrsender.exe'nin ismini değiştir %99.99 bir şey olmaz.Rumatadan şimdiye kadar kimse banlanmadı.

rumata loaderda var
ouf hiç ugraşma enterin arasına bi kagıt sıkıştır 😄 ^^
ouf hiç ugraşma enterin arasına bi kagıt sıkıştır 😄 ^^
Yemin ediyorum en mantıklı çözüm bu ya program yok birşey yok 😄...Saçamda olsa senin yöntemi kullanıyorum çokda faydasını görüyorum 😊..Fikirin saçma olabilir..Belkide espri amaçlı söyledin ama çok yaratıcı 😊
B
bafrali430
⭐ 16y
Olsa güzel olur.Banada lazım.
A
antitekno2
⭐ 15y
Dikkat edin Rumata'dan daha önce ''hacklenen'' veya ''Soyulan'' char oldu. 🕵️
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap