Icerige atla
Extraloob

Otomatik mastery level up

· 23 Yanıt · 3.2K görüntüleme
F
flomax OP ⭐ 19y
S.Aleyküm

Arkadaşlar başlıkdada söylediğim gibi char level atladıkca mastery leveli level up yapacak bir proğram varmı? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...

aşşağıda yorumlara baktımda kimsenin konuma yardımcı bi cevabı yok,ama size şunu söyleyeyim bir gün gelecek bu dediğim şeyi hepiniz arayacaksınızzzz.haaaaaaaaaaa diyeceksiniz bir zamanlar adam forumda yazmışdıda dalga geçtik diyeceksiniz... ama daha sizin en az 1 yılınız var Very Happy:D
23 Yanıt
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Evet Var Önce S tusuna Basacaksın Sonra Mousenın Sol Tusu ile Level Up Diyeceksin Olacaktır Mr. Green Mr. Green Mr. Green Kardes Onunda programını arıyorsan ben sana ne diyim Mr. Green 3 saniyeni bile almazki Mr. Green
F
flomax OP ⭐ 19y

Evet Var Önce S tusuna Basacaksın Sonra Mousenın Sol Tusu ile Level Up Diyeceksin Olacaktır Mr. Green Mr. Green Mr. Green Kardes Onunda programını arıyorsan ben sana ne diyim Mr. Green 3 saniyeni bile almazki Mr. Green

Okadarda eringeç diiliz ama bir bildiğimiz var demekki böyle bişeye ihtiyaç duymuşsak Wink
M
Macro ⭐ 19y
yeni çar açmışsan eğer boşwer gece boyunca sp farm yapsın Very Happy
M
mehmet125 ⭐ 19y

Biz iyic tembelliğe alıştık popcorn
L
Leet1 ⭐ 19y
yok daha neler Very Happy
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y

Arkadaş galba FuLL B0T
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Private Serverda Botun Ayarlarını Yapınca 1 Gecede 4 Level Birden Atlıyorsunuz Very Happy
M
Matzeline ⭐ 19y
İşte TÜRK milletinin başka yerde bulunmayan özelliklerinden biri:) Saygı duyarım. Acaba biz bot olamadan önce bu oyunu nasıl oynuoduk perde
H
Hilary123 ⭐ 18y

Private Serverda Botun Ayarlarını Yapınca 1 Gecede 4 Level Birden Atlıyorsunuz Very Happy

Evt Mr. Green
M
Macro ⭐ 19y

Evt Mr. Green

nedir şu private sevdası yarın öbür gün kapanacak emeğinize yazık olacak
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Evt Mr. Green

nedir şu private sevdası yarın öbür gün kapanacak emeğinize yazık olacak

Nereden Biliyorsun Kapanacığını ? Veya Şöyle Söyliyeyim Yarın Silkroadın Kapanmayacağını Nerden Biliyorsun Rolling Eyes 1.5 Aydır Varmış Bu Private Server Biz Daha Yeni Keşfetmişiz Bir Sürü Millet 90 Level Olmuş Bile extraokk
M
Macro ⭐ 19y

Nereden Biliyorsun Kapanacığını ? Veya Şöyle Söyliyeyim Yarın Silkroadın Kapanmayacağını Nerden Biliyorsun Rolling Eyes 1.5 Aydır Varmış Bu Private Server Biz Daha Yeni Keşfetmişiz Bir Sürü Millet 90 Level Olmuş Bile extraokk

kendi ağzınla söylüyorsun daha 1.5 aydır varmış Laughing
R

kendi ağzınla söylüyorsun daha 1.5 aydır varmış Laughing

ehueh Mr. Green silkroad kaç yıldır var. hey gidi günler ilk çıktığında da oynardık biz bunu. troy'da str ve inti eşit olan çarım vardı 26level. ezikti filan ama ilk çarın tadı ayrı Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Arkadaşlar Bunlar Çocuk Oyuncağı Değil Bu Serverı Açan Adam Masraf Yapıyor . Bugün Aç Yarın Kapa Olayı Olmaz extraokk En Azından Host Server Parası Bildiğime Göre 1 Yıllık Ödeniyor 1 Yıl Oynarız 1 Yıla Kadar 90 Olup Tadını Çıkartırız Zaten Rolling Eyes
I
imam44 ⭐ 19y
iide bu adam serveri hangi akla hizmetle açtı işin ucunda para kazanma varsa valla bi serverda ben açarım kasın anasını satayım adminim nede olsa bnm serverda bot serbest banlıyan full ...op olsun Mr. Green
M
MaRJiNaL ⭐ 19y

benmki ben uyuyana kadr kasıo (: uyuyunca namussuz ya dc yio yada dw de beklıo:S kasma yerıne gitmio. ayarlayamadım bi türlü ya
D
diablo000 ⭐ 19y

benmki ben uyuyana kadr kasıo (: uyuyunca namussuz ya dc yio yada dw de beklıo:S kasma yerıne gitmio. ayarlayamadım bi türlü ya

priwate botu earthlara bıraktım hygolara kadar gıtmıs namıssız utanmasa jangana gıtcek Laughing Laughing
B
bjk_murat ⭐ 19y

priwate botu earthlara bıraktım hygolara kadar gıtmıs namıssız utanmasa jangana gıtcek Laughing Laughing

Private bottan kastınız nedir açıklarmısınz biraz daha pLs...........
C
calfagri ⭐ 19y
walla kardeş ben sana şunu söylüyüm daha önce aramıyordum böyle bir şeyi ancak şu an çok ihtiyacım var hani bulduysan fln bana da gönderirmisin 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: