http://rapidshare.com/files/94566314/Element_by_Jueki_v5.rar
Pass: Jueki
Beyler bu program sayesinde siz yorulmadan pc otomatik npc den item alıp element te çevirecek kullanımı programı açınca yazacaktır...
iyi oyunlar...
Otomatik Element Çıkarma Scripti
· 18 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
arkadaslar bu pro çalisiyomuuu
€xtrem€_ßoy coştun bakıyorum 😊 süper programlar ekliyosun hadi hayırlısı... tşk..
tombalaci_46
⭐ 19y
€xtrem€_ßoy Teşekkürler Sanki Seni Biryerden Hatırladım Laughing
bende seni hatırladım bi yerden çıkaracam ama ^^
Vaay Bizim Grup burda Twisted Evil Siz şimdi 2 niz Kesin benide Tanıyorsunuzdur Mr. Green
tombalaci_46
⭐ 19y
Vaay Bizim Grup burda Twisted Evil Siz şimdi 2 niz Kesin benide Tanıyorsunuzdur Mr. Green
Evet Senide Bir Yerden Çıkaracam Mr. Green €xrrame_ßoy gscihan Tombalaci_46 Yine ßeraßeriz Gözlerim Doldu Crying or Very sad
Evet Senide Bir Yerden Çıkaracam Mr. Green €xrrame_ßoy gscihan Tombalaci_46 Yine ßeraßeriz Gözlerim Doldu Crying or Very sad
YA Niye üzülüyon kankam Gine Beraberiz Beraber Gine Süppo İşler Yaparız Eskisi gibi Extradaki ortamla Yuvarlanır Gideriz Twisted Evil
heh alemsiniz yaw Very Happy
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Saol Güzel program Wink
işallah çalışır çalışırsa süper olur
Calısmıyor Npc Den İtemleri Alıyor Ama Element'e Ceviremiyor...
TP ciler basmış topici Very Happy
TP ciler basmış topici Very Happy
Artık Tp ci Degiliz Buralıyız Toptan Bıraktık Orayı Twisted Evil
bende hiç çalışmadı birisi anlatabilirmi nasıl çalıştırcağımızı ben ilkoyuna girip sonra progamı açıyorum olmuyor Confused
bu proglami yazan ark a bizzat ben de yardim ettim arkadaslar size söylüyor ya işte itemi alin o esnada sakin fare yi oynatmayim enter veya space ye basarak onaylayın ve proglami bitirdikden sonra consattin seçin
örnegin size move the npc diyor oyuna alt tab ile dönüp onu yaptikdan sonra gene alt tab yapin ve entere basin yani o pencere açıkken fare yi oynatmayin
örnegin size move the npc diyor oyuna alt tab ile dönüp onu yaptikdan sonra gene alt tab yapin ve entere basin yani o pencere açıkken fare yi oynatmayin
Resimli anlatım yapabılecek war mı ??
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap