evet arkadaşlar kaılırken afk oluyorum res attıklarında kabul edecek bir rogram varmı sbot demeyın srobot kulanıyorum rumata loader hiç demeyın en az 15 arkasaşım banlandı başak program varsa lınk verrsenız sevınırım
oto res kabul etme programı varmı
· 11 Yanıt · 6.7K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
S
silkroadlife
⭐ 17y
bann riskini göze alıcaksın arkadaşım
NoMoreLove
⭐ 18y
Forumu biraz araştırırsan bulabilirsin.
evet arkadaşlar kaılırken afk oluyorum res attıklarında kabul edecek bir rogram varmı sbot demeyın srobot kulanıyorum rumata loader hiç demeyın en az 15 arkasaşım banlandı başak program varsa lınk verrsenız sevınırım
otomotik entera basan bi program bul onu calıştır
Öylece afk olabilrsin.
S
silkroadlife
⭐ 17y
bildigim kadarıyla enter işlemiyodu fareyle tıklanıyor tek diye biliyorum
M
meLankoLiq
⭐ 18y
bildigim kadarıyla enter işlemiyodu fareyle tıklanıyor tek diye biliyorum
Büyülü res fareyle tıklanıyor.
Eğer ong farm yapıyorsa ( ki genelde deleveli yapan ong yapıordur ) ilk açılan res skilli enterla çalışıyor.
pm ile link verebilrim.
Ztn Sana Res Atarsalar 3-4 saniye sonra kendi kalkıo 😜
Enter'ın arasına para sıkıştırıyodum ben oda işe yarıyor 😜 😄
_
_BodyGuard__
⭐ 16y
yıllar geçmiş bir konuyu canlandırmak garip oldu ama. Srobotta Team Bölümünden Sol alttaki Auto Receive Reviveyi tıkla seve settings de kendiis kalkar 😊
J
John.Locke
⭐ 16y
yıllar geçmiş bir konuyu canlandırmak garip oldu ama. Srobotta Team Bölümünden Sol alttaki Auto Receive Reviveyi tıkla seve settings de kendiis kalkar :)
ARKADAŞIM !!!! Sana ne kadar teşekkür etsem azdıR 🤘 🤘 🤘 🤘
Çooooookkk tşkr ederim 😘 s-botta olduqunu biliordum ama srobotta oldqnu blmyrdm hem ücretsizde kullanabiliyorsun srobotu(tabi biyere kadar) (:(: Cooookk Saol makara:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap