Arkadaslar otomatik res programi lazımda ong farm için bulamadım link verebilecek var mı acaba ?
Oto Res
· 14 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Banada Laızm 😊 We Anlatımlı Olursa Daha iyi Olur 😊
Oto res derken resleyen mi yoksa otomatik resi kabul eden mi ? Hangisini istiyosun? Otomatik resi kabul eden istersen, rumata loader kullan ve /arc on kodu işini görecektir..
otomatik res atan programı banada lazım. cleric olcak yani. resleyen olcak
D
DangerWalker
⭐ 19y
viewtopic.php?f=53&t=114930
bu işinize yarar galiba
bu işinize yarar galiba
teşekkürler dostum. hızlı cevap verdiğin için
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Öncelikle level düşecek chara Rumata Loader ile giriyoruz, sonra viewtopic.php?f=53&t=132738 bu konudaki programı indiriyoruz. Level düşecek chara geçip chat komutuna geçip " /arc on " yazıp enter'a basıyoruz. Ardından res atacak chara geçiyoruz. Res skillini herhangi bir slota koyup slot numarasını indirdiğimiz programdan seçip 1000 yapıyoruz ardından programı başlatıyoruz. Charımız ölüyor, resçimiz anında res atıyor, char tekrar ayağa kalkıyor. Bu tempo böyle ilerliyor.
viewtopic.php?f=53&t=114930
bu işinize yarar galiba
verilen lınktekı program paralı oldu sanırım..... calısmıyor
evet. paralı olmuş galiba bende çalıştıramadım :S
Öncelikle level düşecek chara Rumata Loader ile giriyoruz, sonra viewtopic.php?f=53&t=132738 bu konudaki programı indiriyoruz. Level düşecek chara geçip chat komutuna geçip " /arc on " yazıp enter'a basıyoruz. Ardından res atacak chara geçiyoruz. Res skillini herhangi bir slota koyup slot numarasını indirdiğimiz programdan seçip 1000 yapıyoruz ardından programı başlatıyoruz. Charımız ölüyor, resçimiz anında res atıyor, char tekrar ayağa kalkıyor. Bu tempo böyle ilerliyor.
dostum senin önerdiğin programda güzel fakat ben arka planda çalışacak res programı arıyorum. 3-4 tane char açık oldugu için 1 tanesine bağlı kalmak istemiyorum. anlatabildim mi? sağol yinede
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Öyle özelliklere sahip olup da çalışan program olsaydı bu sitede bende kullanmak çok isterdim. Ancak malesef olanlar çalışmıyor. Ben bir tek bunu bulabildim çalışan, yardımım dokunur diye yazdım. Yardımım dokunduysa ne demek.
X
XxMissBeLaxX
⭐ 19y
Arkadaslar otomatik res programi lazımda ong farm için bulamadım link verebilecek var mı acaba ?
/arc on <<Bunu Rumata Loaderde Yazıcaksın Reslenicek Char Hangisiyse
Resliyecek Charıda KeyHelperi Açıcaksın Ress'i F1 Feya F9 a Kadar Koyabilirsin Mesela F9a Koy
KeyHelperi Aç F9 İşaretle Ve Başlata Bas
Download
[download]http://rapidshare.com/files/263964951/Keyhelper_RumataLoader.rar.html[/download] 😉
K
karizma9856
⭐ 19y
Link kırık :S
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Link kırık :S
Konuyu boşuna hortlatmışsın, sabit konularda zaten çalışan versiyonu mevcut.
viewtopic.php?f=53&t=178537
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap