oto image giren bildiginiz ve calısan bi program var mı acaba image kod girmekten bıktım ....ya da bi yonetici botlardaki gibi bi tanenesini editleyip yapamazmı...
OTO image Kod Giren Pro(Legend 4)
· 9 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
arkadaslar bu programdan kullanan kimse yokmu ??
maleseffff kardeşim
illa vardır eski versiyonları icin mevcut ama guncel surum icin bulamadım suan paralı botlarda mevcut , normal program olarakta vardır yoksa da yapabilcek kisiler vardır 🙄
tbotta olması lazım
oto image giren bildiginiz ve calısan bi program var mı acaba image kod girmekten bıktım ....ya da bi yonetici botlardaki gibi bi tanenesini editleyip yapamazmı...
viewtopic.php?f=567&t=121146&p=1375143#p1375143
aradığın şey burada testosterone ve diğer loaderlarla çalışacak şekilde de düzenlemeye çalışıyorum.. çalıştırdım diyende var çalışıtıramayanlarda.
A
ANILCAN_ARSLAN
⭐ 17y
1 Saat Banlandım.
1 Saat Banlandım.
bi arkadaşın yaptığı isteği aşağılayacağına önce konuda ne olmuş ne bitmiş ona bakın.. belki her yeni bi olayda yeni bişey öğrenirsin...
kişinin istediği program forumda mevcut... 👍
http://extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=567&t=121146&hilit=
güzel paylaşım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Silkroad Captcha Tool - Oto Image Kod Girici (Client v1.172) WTB 15DG LEGEND PRO OR 16DG LEGEND PRO ARMOR CHN SET WTS 15 DG LEGEND SPEAR VE 13DG PRO Legend WHELLED SET 13dg legend fb pro set-acc & 14dg legend spear alınır (CH) (Chronos) WTS 123 LV SPEAR NUKER CAR S DEVİL FLAG 5/5 JOP 121 FB 14 DG PRO LEGEND SET VE 15 DG ACC SET