Arkadaşlar bu program silkroad'a girdiğinde otomatik olarak enter tuşuna basar.
OTOENTER : http://www.dosya.tc/otoenterDELiCiOUS_09.rar.html
Virus Total Sonuçları: http://www.virustotal.com/tr/analisis/f20da36cec472d05a643d6922869ef1bca38c67e74b7ed1a95006695f82e31b0-1246210308
Rar Kodu : delicious_09
Dip Not : Bi siteye koydugumda iğrenç iğrenç espriler yaptılar. Örn; Rar korsa bende korum gibi lütfen siz yapmayın.
Kullanımı : Silkroad Online'a Giriniz. Simge durumuna küçültüp...
Rardan çıkardığınız dosyayı açınız.
- Resim Silinmiş.
Bunları da yaptıkdan sonra Start diyip HEMEN silkroad a giriniz. 👍
Oto Enter ( Auto Enter )
· 19 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
D
DangerWalker
⭐ 19y
bu program verildi.
F
fsgdafadsf
⭐ 17y
ban olayı var mı cara
F
fsgdafadsf
⭐ 17y
hemen yazın
ban ihtimali yok. ayrıca program daha önce birkaç kere verilmişti 😜
ps: virustotal sonuçları eklendi. hangisi daha güvenilir geliyorsa onu kullanabilirsiniz 🎭
ps: virustotal sonuçları eklendi. hangisi daha güvenilir geliyorsa onu kullanabilirsiniz 🎭
bu program verildi.
+1 ama ginede sağol
Birde o tür esprileri neden yapalım bir tek sen rar lı dosya koymuyorsun 😄
Bu programın verildiğini bilmiyodum ama fazlası göz çıkarmaz 😄 yeni gelenler fln görür :D:D
Çok Saol Acayip İşime Yaradı Emeqine SaqLık..!
U
ugurerdogan
⭐ 17y
açılmıyo bu Start a basıoym basıyom ama açılmıyo hiç bişey
ya arkadaşlar ben size benm giriş yöntemimi söylycemde yeni buldum aslında yöntem deil komikte gelebilir bu 😆 😆 autoenter programının yerine gbi bişey:D:D 😆 😆 .....
Ben enterin üzerine ağır bi cisim koyuyorm mesela (zımba):D:D ve bırakıp gdiyorum bi süre sonra bakıyorumki girmiş:D:D
banlanma korkunuz varsa ve girmek için yorulmak istemiyosanız bu yöntemi uygulayın başarırsınız..
Ben enterin üzerine ağır bi cisim koyuyorm mesela (zımba):D:D ve bırakıp gdiyorum bi süre sonra bakıyorumki girmiş:D:D
banlanma korkunuz varsa ve girmek için yorulmak istemiyosanız bu yöntemi uygulayın başarırsınız..
kırık link mi bu acaba ??
kırık link mi bu acaba ??
nasıl kırık link mi? linke tıkladığınızda dosyayı indirebilirsiniz 😕
yaw ışaretı nası yapcaz
ya arkadaşlar ben size benm giriş yöntemimi söylycemde yeni buldum aslında yöntem deil komikte gelebilir bu 😆 😆 autoenter programının yerine gbi bişey:D:D 😆 😆 .....
Benim arkadas Da öyle yapıo ya zımba ya kitap koyuyo xD ama oluyo denio 😆
şimdi gerek kalmadı yinede saol
bu prog. artk islemez 😄
Yaralı styleçok güzel jha
sweetCHIEF
⭐ 17y
link kırık
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap