Icerige atla
Extraloob

ÖSYS TERCİHİ YAPANLARA ÖNEMLE DUYURULUR...

· 14 Yanıt · 3.4K görüntüleme
M
Mavi Duman OP ⭐ 16y
teşekkürler.
14 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
güzel bilgi paylaşımı çok teşekkürler canımcım 😘
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Teşekkürler abeyy , faydalı olacaktır arkadaşlara 🍺

* İlk kez tercih yapacaklar lütfen okul yönetimiyle yapsınlar çünkü bir kere kaydettin mi başka şansınız yok onu da okuldan sorunsuzca yapın başınız ağrımasın sonra ^^
[ek #12654]
A
Avasin ⭐ 17y
çok teşekkürler halil abicimm ❤️ tüm rehber hocalarım ile görüştüm bende konuştum makina ve inşaat gibi mühendislikler geliyor ancak gitmeyeceğim bu yıl.. Yani bu yıl tabiri caiz ise ders için beynimi patlatacağım^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
makina ve inşaat müh. tıp okumaya tercih ediyorsun ya helal olsun hoş kazanacağın paranın miktarı tabiki ölçülemez ama bu kadar da doctor olmak istemen harbiden şaşırtıcı makara:
A
Avasin ⭐ 17y
Önceden hayalim sadece inşaat mühendisi olmaktı. Millet çocukken doktor olgunlaştııkça daha farklı mesleklere yönelir bende olgunlaştıkça farklı meslekten doctorluğa geçtim her ne hikmetse 😎

ps: 😁 makara:
T
bilgiler için teşekkürler. 👍 tercihlerimi bugün yapıyorum,İzmir 9 Eylül ya da İzmr Ege Mütercim-Tercümanlık bölümü adayıyım 😎 .Umarım olacak pray:
J
Junkie * ⭐ 18y
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok işime yaradı bu bilgiler 😊
J
Junkie * ⭐ 18y
Teşekkürler abeyy , faydalı olacaktır arkadaşlara 🍺

* İlk kez tercih yapacaklar lütfen okul yönetimiyle yapsınlar çünkü bir kere kaydettin mi başka şansınız yok onu da okuldan sorunsuzca yapın başınız ağrımasın sonra ^^

hamza öyle berbat bir okuldan mezun olmuşuzki okula gidipte bizi bilgilendirirmisiniz dediğimizde okuldan aldığımız cevap: - Bizimde konu hakkında bir bilgimiz yok, klavuzlar bize gelmedi başka bir okuldan bulup alın, bilgilendirme içinde dershane'lere filan danışırsanız size yardımcı olurlar... daral:
B
Halil abicim bilgilendirme için teşekkür ederim :)) 😘
B
teşşekkürler cok yardımcı oldun eline saglık...
Z
Zuqobey ⭐ 16y
😊
B
bylogun ⭐ 17y
teşekkürler epey yardımcı oldu!!!
F
forge1907 ⭐ 16y
teşşekkürler cok yardımcı oldu bu 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: