teşekkürler.
ÖSYS TERCİHİ YAPANLARA ÖNEMLE DUYURULUR...
· 14 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
güzel bilgi paylaşımı çok teşekkürler canımcım 😘
Teşekkürler abeyy , faydalı olacaktır arkadaşlara 🍺
* İlk kez tercih yapacaklar lütfen okul yönetimiyle yapsınlar çünkü bir kere kaydettin mi başka şansınız yok onu da okuldan sorunsuzca yapın başınız ağrımasın sonra ^^
* İlk kez tercih yapacaklar lütfen okul yönetimiyle yapsınlar çünkü bir kere kaydettin mi başka şansınız yok onu da okuldan sorunsuzca yapın başınız ağrımasın sonra ^^
[ek #12654]
çok teşekkürler halil abicimm ❤️ tüm rehber hocalarım ile görüştüm bende konuştum makina ve inşaat gibi mühendislikler geliyor ancak gitmeyeceğim bu yıl.. Yani bu yıl tabiri caiz ise ders için beynimi patlatacağım^^

makina ve inşaat müh. tıp okumaya tercih ediyorsun ya helal olsun hoş kazanacağın paranın miktarı tabiki ölçülemez ama bu kadar da doctor olmak istemen harbiden şaşırtıcı makara:
Önceden hayalim sadece inşaat mühendisi olmaktı. Millet çocukken doktor olgunlaştııkça daha farklı mesleklere yönelir bende olgunlaştıkça farklı meslekten doctorluğa geçtim her ne hikmetse 😎
ps: 😁 makara:
ps: 😁 makara:

T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
bilgiler için teşekkürler. 👍 tercihlerimi bugün yapıyorum,İzmir 9 Eylül ya da İzmr Ege Mütercim-Tercümanlık bölümü adayıyım 😎 .Umarım olacak pray:
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok işime yaradı bu bilgiler 😊
Teşekkürler abeyy , faydalı olacaktır arkadaşlara 🍺
hamza öyle berbat bir okuldan mezun olmuşuzki okula gidipte bizi bilgilendirirmisiniz dediğimizde okuldan aldığımız cevap: - Bizimde konu hakkında bir bilgimiz yok, klavuzlar bize gelmedi başka bir okuldan bulup alın, bilgilendirme içinde dershane'lere filan danışırsanız size yardımcı olurlar... daral:
B
BrendiBelle
⭐ 18y
Halil abicim bilgilendirme için teşekkür ederim :)) 😘
B
Brave_ChiLD
⭐ 18y
teşşekkürler cok yardımcı oldun eline saglık...
😊
teşekkürler epey yardımcı oldu!!!
teşşekkürler cok yardımcı oldu bu 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap