Icerige atla
Extraloob

ÖSS Sonuçları 2009

· 114 Yanıt · 11K görüntüleme · Sayfa 3 / 6
Yanıtlar
G
toplam 302 say1 yaptım bir yere girilmez:D

Meslek lisesi miydin ?
E
e-con ⭐ 17y
Ablam 2. ye girdi ve okul puanıyla birlikte puanı 345 iyi mi acaba ?
Ps:Seneye ben giricem

iyi puan.Umarım istediği yere yerleşir.

sen bu zekayla Dünyadaki en zeki insan seçilirsin adam inanmamış 366 yaptığına onun için bende 500 yaptım demiş...

Advance ne demek istediğimi anlamış. 258Noise sana gelince her lafa mal gibi atlama bak bakalım ben kaç puan almışım ilk sayfanının sonlarında yazıyor topici bile tam takip etmediğin nerden belli sana küfür de etsem boş hani derler ya eşeği altın semer de taksan eşek gene eşektir seninki de o iş.Hem 366 yaptıysa ispatlasın Ösym nin sitesinde ss alıp siteye atabilir di nerdeee ama yok öle boş laflar atıp tutmakla olmaz bu işler.

Son söz : Her lafa sazan gibi atlama ..

Ps:Yazıma karşılık verirsen bu sefer daha ağır yazarım bilmiş ol.

e-con , bende 500 aldım gibi inanmama şeyimi olur. salak. advance adam ters ters konuşuyor ondan öyle yaptım çok bilmişlik etme beni sinirlendirme şuana kadar tık sesim çıkmadı çıkarsa inanki evine gelirim deli etme beni. vede bu yüzden sizle tartışacak değilim. yaşınız 18 ama zeka yaşınız 10dan fazla değil. rofl 🤔 ☕

ee ??

Bak adreste veriyorum Bursa - Görükle. beklerim. 😉

Akıllı ol uzatma daha fazla ben değil sen zararlı çıkarsın.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
sen bu zekayla Dünyadaki en zeki insan seçilirsin adam inanmamış 366 yaptığına onun için bende 500 yaptım demiş...

Advance ne demek istediğimi anlamış. 258Noise sana gelince her lafa mal gibi atlama bak bakalım ben kaç puan almışım ilk sayfanının sonlarında yazıyor topici bile tam takip etmediğin nerden belli sana küfür de etsem boş hani derler ya eşeği altın semer de taksan eşek gene eşektir seninki de o iş.Hem 366 yaptıysa ispatlasın Ösym nin sitesinde ss alıp siteye atabilir di nerdeee ama yok öle boş laflar atıp tutmakla olmaz bu işler.

Son söz : Her lafa sazan gibi atlama ..

Ps:Yazıma karşılık verirsen bu sefer daha ağır yazarım bilmiş ol.

e-con , bende 500 aldım gibi inanmama şeyimi olur. salak. advance adam ters ters konuşuyor ondan öyle yaptım çok bilmişlik etme beni sinirlendirme şuana kadar tık sesim çıkmadı çıkarsa inanki evine gelirim deli etme beni. vede bu yüzden sizle tartışacak değilim. yaşınız 18 ama zeka yaşınız 10dan fazla değil. rofl 🤔 ☕

Bu aralar forum en alakasız konularda tartışmadan geçilmiyor.[Bu konu-Güzel bir röportaj adlı konu.] 🤔
N
Nescafe ⭐ 17y
inş. seneye bakacaz 😄 tüm girenler inş. iyi yerler kazanırlar o kadar emekleri boşa gitmez 😘
B
Beijo ⭐ 19y
e-con , abilerine saygısızlık yapmamayı annen öğretmedimi sana ? ben ona öğretmiştim.. (anneye küfür olarak anlamayın!)

anneye küfür değilde nedir bu ?
M
mcoktay16 ⭐ 18y
yok ya say1 yaptım birek okul az verio bna 242 ham yaptım okul 60 verio 302 oldu
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
e-con , abilerine saygısızlık yapmamayı annen öğretmedimi sana ? ben ona öğretmiştim.. (anneye küfür olarak anlamayın!)

Yaptığın büyük saygısızlık! 😳

Konuyu uzatmamanız gerekiyor. 🤔
G
Hmm okul az vermiş ablamın 90 veriyo ham puanı 255
E
El Verano ⭐ 18y
Topic batmış.Kullanılan kelimeler ve cümleler rezalet...
Advance
Advance ⭐ 18y

gel bekliyorum istersen adresimi verebilirim 👍
M
mcoktay16 ⭐ 18y
Hmm okul az vermiş ablamın 90 veriyo ham puanı 255

Ablan fen lisesi okumuş ozmn fen lisesi okuyupta az puan alan var mı hiç!!
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y

Pfff bu adres verme olayıda bitmedi gitti.Artistlikten öteye gitmeyen basit şeyler bunlar. 😳

Neyse ben topicten uzar. 👋
N
Nescafe ⭐ 17y

Dalgasız Denizde Herkes Kaptan oluyor nedense 😄
G
😄 fen lisesi değil meslek lisesi bilgisayar bölümü okudu.
ps:Senle dalga geçme amaçlı söylemedim 😊
E
e-con ⭐ 17y

hacım bırak bunun gibi lamerlerle uğraşılmaz.
Temet Nosce
okan abi sbs ye girenleri unumuşsun 😢 😢

girdikde ne oldu sbs sistemi çöktü saten herkezi hayal kırıklıgına ugrattılar
C
Caprice ⭐ 19y
Advance@
258Noise!@
e-con@

Daha fazla uzarsa siz zararlı çıkacaksınız,adres vermeye ne kadar meraklıymışşınız,herşeyin bir yeri var.
Advance
Advance ⭐ 18y
Advance@
258Noise!@
e-con@

Daha fazla uzarsa siz zararlı çıkacaksınız,adres vermeye ne kadar meraklıymışşınız,herşeyin bir yeri var.

sinirlenince insanın gözünün nasıl dödüğünü bilemyenler bana cevap yazmassa sevinirim !
C
Caprice ⭐ 19y
Advance@
258Noise!@
e-con@

sinirlenince insanın gözünün nasıl dödüğünü bilemyenler bana cevap yazmassa sevinirim !

Sinirleniceksen forumda takılmamalısın,insanları boş yere rahatsız etme,git gez sakinleş öyle gel.
Advance
Advance ⭐ 18y
Advance@
258Noise!@
e-con@

Sinirleniceksen forumda takılmayacaksın,insanları boş yere rahatsız etmeyeceksin,git gez sakinleş öyle gel.

forumda takılmayacaksın diyosun ama adam direk bana laf atıyor 🎭

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: