Icerige atla
Extraloob

OsKi nin forumu

· 50 Yanıt · 7.2K görüntüleme
N
nuk3r OP ⭐ 19y
Arkadaşlar OsKi bana msn den bu site adresini gönderdi okuyunca şok oldum artık bu kadar da olmaz denilecek kadar var buyrun sizde girip bakın hakkımızda yazılan yalanlara-iftiralara

http://www.extranoo-b.tr.gg/

okuduktan sonra tek sölediğim şey "yazık!"
50 Yanıt
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Doğrudur söylenebilecek tek sey "yazık"

birde su var ama artık kargalığı astı

"Besle Kargayı Oysun Gözünü"
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
S
SLayeR ⭐ 19y
no comment
Tweety
Tweety ⭐ 19y
tmm Oskiyle iyi arkadas olduğunu biliyordumda senden bu kadarınıda beklemiyordum

OsKi ciğimiz global yağmuru yapacak gibi bir his doğdu icime ki öyle bisi yaparsa bir arkadasınızı daha kaybedersiniz

hatta kaybettiniz bile cünkü her seyin bir sınırı vardır Exclamation
S
SLayeR ⭐ 19y

tmm Oskiyle iyi arkadas olduğunu biliyordumda senden bu kadarınıda beklemiyordum

OsKi ciğimiz global yağmuru yapacak gibi bir his doğdu icime ki öyle bisi yaparsa bir arkadasınızı daha kaybedersiniz

beni mi kastettin ?
Tweety
Tweety ⭐ 19y
ben bir sey kastetmedim

dikkat edersen cümleme OsKi ile basladım

ama üstüne alınıyorsan bir hata yapmıssındır ve o cümlenlede bu acığı bize kendi ellerinle söylemiş oluyorsun Mr. Green

bknz : insan psikolojisi Twisted Evil
S
SLayeR ⭐ 19y

daha dikaktli oku bi ust konuda ben ne yazmisim fakat turkce eger noktalama isareti kullanmazsan piskoloji degisir extraokk
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Sunuda belirteyimki ben OsKi yi düsünmüyorum

onu kendi haline bıraktım

olayı ben zaten bilmiyorum tam anlamıyla ancak

SaGoPa'nın in modluğunun alınması sırasında bir baslikte bu konusulmustu yani keyfi bir davranıs değil OsKi nin dedikleri ile bir bağlantı kuramadım o yüzden

yanlış hatırlamıyorsam
Tweety
Tweety ⭐ 19y

daha dikaktli oku bi ust konuda ben ne yazmisim fakat turkce eger noktalama isareti kullanmazsan piskoloji degisir extraokk

onun için fazla noktalama yapmam ki millet benim psikolojimi anlamasın Mr. Green
S
SLayeR ⭐ 19y
gecen gunki acilan baslik bu silinmisti onu oski degil baska biri yazmisti oskide bunlar dogru ise benide banlayin demisti oyle olaylar falan filan
Tweety
Tweety ⭐ 19y

gecen gunki acilan baslik bu silinmisti onu oski degil baska biri yazmisti oskide bunlar dogru ise benide banlayin demisti oyle olaylar falan filan

o basliği bende basından sonuna takip ettim

zaten baslik silinmedi tasındı Rolling Eyes
S
SLayeR ⭐ 19y
nereye tasindi merak ettim yanliz baslik silindimi dedim pardon baslik degil icerik de ki yazilar silindi 😊
Tweety
Tweety ⭐ 19y
cöplüğe tasındı

ve çöplüğü sadece adminler görebiliyor diye biliyorum

ben bu konuya fazla girmeyeceğim tek diyeceğim kafam zonkluyor ve OsKi nin sitesinde yazdıklarına inanmıyorum, bunun nedeniysi hatırladığım kadarıyla sagonun modluğu alınmadan önce bir konuda alalımmı almayalımmı diye bir konu gecmiş olması idi

içimden bir his biri bana dolayacaak diyor ama hayırlısı
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
benimde inandığım söylenemez herhangi bir kanıtı yok. sadece laf yapıyor Exclamation
N
nuk3r OP ⭐ 19y
slayer bu arada teşekkür ederim sana ben bu topici açtıktan 5 dk sonra oski ye sölediğin için
S
SLayeR ⭐ 19y
yazi okunmuyor 😊
N
nuk3r OP ⭐ 19y
bence anladın sen onu
S
SLayeR ⭐ 19y

bence anladın sen onu

ne demeye calisiyorsun ?
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
Ne bu sinir Question
S
screamadle ⭐ 19y
yahu kalkıpta oskinin sitesinin linkini buraya koymanın bir manası yok, ona inanıyorsanız hiç yorum yapmaya veya yaptırmaya çalışmayın derim en kısa olarak kendi terbiyesizliğini yaptı gitti eğerki biz hırsızlık yapıyor olsak SM'de keylogger bulunduruyor olsak şuan üzerimizdeki itemler full sun olurdu ve ben halen SRO'yu oynuyor olurdum. Lütfen bir daha OsKi ve Sagopa muhabbeti açmayalım giden geri gelebilir ama atılan gelemez bu konuda kurallarımız oldukça katı yada benim kurallarım oldukça katı...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: