Arkadaşlar OsKi bana msn den bu site adresini gönderdi okuyunca şok oldum artık bu kadar da olmaz denilecek kadar var buyrun sizde girip bakın hakkımızda yazılan yalanlara-iftiralara
http://www.extranoo-b.tr.gg/
okuduktan sonra tek sölediğim şey "yazık!"
OsKi nin forumu
· 50 Yanıt · 7.2K görüntüleme 0 okuyor
50 Yanıt
Doğrudur söylenebilecek tek sey "yazık"
birde su var ama artık kargalığı astı
"Besle Kargayı Oysun Gözünü"
birde su var ama artık kargalığı astı
"Besle Kargayı Oysun Gözünü"
no comment
tmm Oskiyle iyi arkadas olduğunu biliyordumda senden bu kadarınıda beklemiyordum
OsKi ciğimiz global yağmuru yapacak gibi bir his doğdu icime ki öyle bisi yaparsa bir arkadasınızı daha kaybedersiniz
hatta kaybettiniz bile cünkü her seyin bir sınırı vardır Exclamation
OsKi ciğimiz global yağmuru yapacak gibi bir his doğdu icime ki öyle bisi yaparsa bir arkadasınızı daha kaybedersiniz
tmm Oskiyle iyi arkadas olduğunu biliyordumda senden bu kadarınıda beklemiyordum
beni mi kastettin ?
ben bir sey kastetmedim
dikkat edersen cümleme OsKi ile basladım
ama üstüne alınıyorsan bir hata yapmıssındır ve o cümlenlede bu acığı bize kendi ellerinle söylemiş oluyorsun Mr. Green
bknz : insan psikolojisi Twisted Evil
dikkat edersen cümleme OsKi ile basladım
ama üstüne alınıyorsan bir hata yapmıssındır ve o cümlenlede bu acığı bize kendi ellerinle söylemiş oluyorsun Mr. Green
bknz : insan psikolojisi Twisted Evil
daha dikaktli oku bi ust konuda ben ne yazmisim fakat turkce eger noktalama isareti kullanmazsan piskoloji degisir extraokk
Sunuda belirteyimki ben OsKi yi düsünmüyorum
onu kendi haline bıraktım
olayı ben zaten bilmiyorum tam anlamıyla ancak
SaGoPa'nın in modluğunun alınması sırasında bir baslikte bu konusulmustu yani keyfi bir davranıs değil OsKi nin dedikleri ile bir bağlantı kuramadım o yüzden
yanlış hatırlamıyorsam
onu kendi haline bıraktım
olayı ben zaten bilmiyorum tam anlamıyla ancak
SaGoPa'nın in modluğunun alınması sırasında bir baslikte bu konusulmustu yani keyfi bir davranıs değil OsKi nin dedikleri ile bir bağlantı kuramadım o yüzden
yanlış hatırlamıyorsam
daha dikaktli oku bi ust konuda ben ne yazmisim fakat turkce eger noktalama isareti kullanmazsan piskoloji degisir extraokk
onun için fazla noktalama yapmam ki millet benim psikolojimi anlamasın Mr. Green
gecen gunki acilan baslik bu silinmisti onu oski degil baska biri yazmisti oskide bunlar dogru ise benide banlayin demisti oyle olaylar falan filan
gecen gunki acilan baslik bu silinmisti onu oski degil baska biri yazmisti oskide bunlar dogru ise benide banlayin demisti oyle olaylar falan filan
o basliği bende basından sonuna takip ettim
zaten baslik silinmedi tasındı Rolling Eyes
nereye tasindi merak ettim yanliz baslik silindimi dedim pardon baslik degil icerik de ki yazilar silindi 😊
cöplüğe tasındı
ve çöplüğü sadece adminler görebiliyor diye biliyorum
ben bu konuya fazla girmeyeceğim tek diyeceğim kafam zonkluyor ve OsKi nin sitesinde yazdıklarına inanmıyorum, bunun nedeniysi hatırladığım kadarıyla sagonun modluğu alınmadan önce bir konuda alalımmı almayalımmı diye bir konu gecmiş olması idi
içimden bir his biri bana dolayacaak diyor ama hayırlısı
ve çöplüğü sadece adminler görebiliyor diye biliyorum
ben bu konuya fazla girmeyeceğim tek diyeceğim kafam zonkluyor ve OsKi nin sitesinde yazdıklarına inanmıyorum, bunun nedeniysi hatırladığım kadarıyla sagonun modluğu alınmadan önce bir konuda alalımmı almayalımmı diye bir konu gecmiş olması idi
içimden bir his biri bana dolayacaak diyor ama hayırlısı
benimde inandığım söylenemez herhangi bir kanıtı yok. sadece laf yapıyor Exclamation
slayer bu arada teşekkür ederim sana ben bu topici açtıktan 5 dk sonra oski ye sölediğin için
yazi okunmuyor 😊
bence anladın sen onu
bence anladın sen onu
ne demeye calisiyorsun ?
Ne bu sinir Question
S
screamadle
⭐ 19y
yahu kalkıpta oskinin sitesinin linkini buraya koymanın bir manası yok, ona inanıyorsanız hiç yorum yapmaya veya yaptırmaya çalışmayın derim en kısa olarak kendi terbiyesizliğini yaptı gitti eğerki biz hırsızlık yapıyor olsak SM'de keylogger bulunduruyor olsak şuan üzerimizdeki itemler full sun olurdu ve ben halen SRO'yu oynuyor olurdum. Lütfen bir daha OsKi ve Sagopa muhabbeti açmayalım giden geri gelebilir ama atılan gelemez bu konuda kurallarımız oldukça katı yada benim kurallarım oldukça katı...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap