Icerige atla
Extraloob

Ortaya Çıkan 140 Lw Map [Fake] Kanıt (SS)

· 22 Yanıt · 3.1K görüntüleme
T
TheGamee OP ⭐ 18y
Evet arkadasLar ortaya Çıkan islam'ın da içinde Bulunduğu yeni harita geçdiğimiz GünLerde Ortaya Çıkmıştı
Haritaya ilk Bakdıgımızda Fake Oldugu pek AnLaşılmasa da Dikkatli Bakınca Anladım ki bir photoshop işi.
Buyrun Hepsini tek tek Gösterdim Haritada

Haritanın Boyutu biraz Büyük BekLetir..
22 Yanıt
M
Marinero ⭐ 19y
Bu Haritayı İnternette Görmüştüm , Her Yerde Fortress War Olucak , Ayrıca Bu Harita Silkroad'ın son Haritasıdır.
T
TheGamee OP ⭐ 18y
Bu Haritayı İnternette Görmüştüm , Her Yerde Fortress War Olucak , Ayrıca Bu Harita Silkroad'ın son Haritasıdır.

Arkadaşım herhalde hiç bişeyi Okumadın Harita Fake yani sahte photoshop Kullanılarak yapılmış.Resimde haritanın nasıl Yapıldıgınıda gösterdim Şuanki haritayı Kullanarak bu Haritayı Oluşturmuşlar
T
the ⭐ 18y
amma dikkatlisin bro helal wlla sende kaçmaz 😄
B
boo ⭐ 19y

boyleleri oldugu surece inandiramazsin fake oldugunu
cikip ben yaptim bu haritayi sahte desen bile yok abi sen joymaxsindir gm sindir dicekler 🙏
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Bu işaretlediğin yerler ne onu anlamadım ?
Special thx to Flexi
B
boo ⭐ 19y
ayni numarali olan yerer copy paste yapilmis.
M
Misproject ⭐ 19y
fake bile olsa bnm hoşuma gitti 😎
X
xEMREx ⭐ 18y
fake bile olsa bnm hoşuma gitti 8)

Aynen benimde 😄
R
Rhea ⭐ 19y
Fake olduğunu ben pek fazla göremiyorum.
TheGamee fake dedin eline ne geçti? +olarak Joymax heryere farklı farklı şeyler koymak zorunda mı ? Herşey birbirinden farklı olacak diye birşey yok. Bu fake falan değildir. WTF dediklerine gelince. Beyaz çizgi ferryden islam haritasına geçildiğini gösteren geçit gibi birşey. Diğer WTF de ise orasının dağlık olduğunu gösteriyor. Öbür WTF de ise hiçbirşey yok.
Bir de 24 çok saçma olmuş yani illa fortresslerin girişlerinin araları farklı olmak zorundamı ?
Bu sorulara cevap verebilirsen fake de...
K
katil_2 ⭐ 18y
fake olsa bile sonunda haritanın son şekli böyle olacak
T
TheGamee OP ⭐ 18y
Fake olduğunu ben pek fazla göremiyorum.
TheGamee fake dedin eline ne geçti? +olarak Joymax heryere farklı farklı şeyler koymak zorunda mı ? Herşey birbirinden farklı olacak diye birşey yok. Bu fake falan değildir. WTF dediklerine gelince. Beyaz çizgi ferryden islam haritasına geçildiğini gösteren geçit gibi birşey. Diğer WTF de ise orasının dağlık olduğunu gösteriyor. Öbür WTF de ise hiçbirşey yok.
Bir de 24 çok saçma olmuş yani illa fortresslerin girişlerinin araları farklı olmak zorundamı ?
Bu sorulara cevap verebilirsen fake de...

Fake çünkü sende dahiL herkes bu haritaya inanmış Sonra hayal kırıklığına uğramayın diye Payylaştım
1.WTF Öyle bi geçiş olabilirmi sende mantıken olmaz bikere.Aynı çizgi haritanın ortasında da var o ne peki ?
2.WTFphotoshop kullanırken Yapılan bi hata var orda
3.WTF de aynı şekilde haritayı birleştirirken tam oturtamamış yana kaymış biraz

Bence Haritayı Pc'ne Kaydetmeyi dene SOnra yakınlaştır bidaha bak Hepsine 😉
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
fake olsa bile sonunda haritanın son şekli böyle olacak

😐 😐 😐
Eğer fake ise joymax yapmamış demektir . Buda ılerde olmazdemektır. yani ben ps le harita yapayım sana fake olsun ama ılerde sro boyle olacak diyeyim şakamı bu
B
boo ⭐ 19y
fake oldugunun en basitkaniti :
her sehirn haritadaki isareti farklidir. farkli da oalcaktir mantiken.
ama bakiniz hikmete india ile hotan ayni, janganla da islam ayni. ne tesaduf ne tesaduf.

not. kucuk haliyle bakarsaniz haritaya tabi anlamazsiniz buyutup bakin suna
D
DaddyCool ⭐ 17y
fake bile olsa bnm hoşuma gitti 8)
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Gerçekten güzel çalışma ama bununla bu kadar uğraşana acıyorum.
B
By_41_Lee ⭐ 19y
Yapana Helal olsun valla cok güzel yapmıs hayal dünyası cok genişmiş...
K
kaos77 ⭐ 18y
bir zamanlar yurt dısında bizim komutanlara gosterdıklerı kurdıstan harıtasına benzemıs:::))))))))
K
programa tarattım . photoshop 😄

ama belkide sen yapmışındır o photoshop hatalarını 😄
F
En basit Kanıt.
Bandit FW yok -.-

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: