Icerige atla
Extraloob

Origami ve Mimari

· 11 Replies · 3.2K views
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Origami sanatından esinlenip gerçeğe dökülmüşler bazılarına özellikle mimariye hayran oldum 🙏
DGSA MSÜ Entas - Endüstri Tasarımı okursanız ki oraya girmeniz imkansızdır oldu ki girdiniz giremezsiniz ya neyse girdiniz diyelim böyle tasarımlar yapabilirsiniz 8)

11 Replies
M
Mirage ⭐ 19y
Adamlar yapmış valla makara:
C
Crisis ⭐ 19y
Gercekten güzel tasarımlar var.Ayakkabı ve ısıklandırma hosuma gitti 🤝
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

aynı bakış açısına sahibiz bende onları çok beğendim ev vardı o çıkmamış anlamadım gitti eminim o evi de beğenecektin 🍺
C
Crisis ⭐ 19y

aynı bakış açısına sahibiz bende onları çok beğendim ev vardı o çıkmamış anlamadım gitti eminim o evi de beğenecektin 🍺

link varsa bakalım abi 🤝 😘
C
Cobalt ⭐ 18y
Bir ara bende merak salmıştım videolarını izleyip kutu felan yapıyodum summer6:

Ps: Şişme bebekten sonra Kağıt bebekte yapar bunlar. Kağıt ıslanmasa belkide prezervatif bile yapıcaklar 😁 😁 😁
A
Avasin ⭐ 17y
🙏
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

link varsa bakalım abi 🤝 😘

alıntı yapıp linkleri görebilirsin üstad master 😁

Bir ara bende merak salmıştım videolarını izleyip kutu felan yapıyodum summer6:

Ps: Şişme bebekten sonra Kağıt bebekte yapar bunlar. Kağıt ıslanmasa belkide prezervatif bile yapıcaklar 😁 😁 😁

ahahah kağıttan prezarvatif dedin de aklıma geldi, DGSA MSÜ tasarım öğrencileri bitirme tezinin yanına aperatif olarak kağıttan elbise yapmıştı ve okul balosuna o giysiyle gelmişti ablalar trance olduğu için alkol de limiti aşıldığında kağıt alkolle yıkanıp hunharca yılrtıldı ve hatunu soymuşlardı ahahahaa 😁 😈
C
Crisis ⭐ 19y
@extra
her linke tıkladıgımda baska haberler cıkıyor,resmi göstermiyor 😁
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Terlik giyipte eğilmiş bir bayan vardı terlik tasarımından çok öbür tasarıma gözüm kaydı 😄
C
Cobalt ⭐ 18y

ahahah kağıttan prezarvatif dedin de aklıma geldi, DGSA MSÜ tasarım öğrencileri bitirme tezinin yanına aperatif olarak kağıttan elbise yapmıştı ve okul balosuna o giysiyle gelmişti ablalar trance olduğu için alkol de limiti aşıldığında kağıt alkolle yıkanıp hunharca yılrtıldı ve hatunu soymuşlardı ahahahaa 😁 😈

makara: makara: makara:

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: