Icerige atla
Extraloob

Oops! Google Chrome could not connect to youtube.com

· 10 Yanıt · 3.6K görüntüleme
O
OzzyOzburne OP ⭐ 15y
Youtube'den video indirmek içn bi program indirdim onu indirene kadar ( 20 dk önce) çok rahat youtube girebliyordum fakat smdi bu hatayı alıyorum bilen varsa yardımlarını bekliyorum.

ps: Dns : 208.67.222.222
208.67.220.220

ps2: İnternet expoler , opera gibi tarayıcılardanda giriş yapamıyorum.
10 Yanıt
D
djfko ⭐ 18y
İnternet explorer'a gir.Araçlar/İnternet seçenekleri/Bağlantılar/Yerel ağ ayarlarına tıkla.Proxy sunucu kısmı işaretliyse kaldır onu
O
OzzyOzburne OP ⭐ 15y
İnternet explorer'a gir.Araçlar/İnternet seçenekleri/Bağlantılar/Yerel ağ ayarlarına tıkla.Proxy sunucu kısmı işaretliyse kaldır onu

işaretli değil.
D
djfko ⭐ 18y
Peki programı kaldırıp,pcyi yeniden başlatıp girmeyi denedinmi? Youtubeden video indirmek için bence vDownloader programını kullan.
O
OzzyOzburne OP ⭐ 15y
Peki programı kaldırıp,pcyi yeniden başlatıp girmeyi denedinmi? Youtubeden video indirmek için bence vDownloader programını kullan.

denedim 3-4 kere reset attım programıda kaldırdım 😞
O
OzzyOzburne OP ⭐ 15y
Dns neden değiştiriyonki hacı youtube'ye giriş yasağı yok artık. MP3 olarak indirmek için VidtoMP3 yazın Google'dan ordan takılın. 👍

İnterneti resetle = Fabrika ayarı ver.

başka ayarı yokmu usta kullanıcı adı fln aklımda diil modeme reset atarsam yapamam smdi ayarları geri 😞
O
OzzyOzburne OP ⭐ 15y
Dns neden değiştiriyonki hacı youtube'ye giriş yasağı yok artık. MP3 olarak indirmek için VidtoMP3 yazın Google'dan ordan takılın. 👍

İnterneti resetle = Fabrika ayarı ver.

başka ayarı yokmu usta kullanıcı adı fln aklımda diil modeme reset atarsam yapamam smdi ayarları geri :(

Buldum ve yaptım aynı hata :((
L
Leet1 ⭐ 19y
hosts dosyası ile oynadın mı bu süre zarfında ?
O
OzzyOzburne OP ⭐ 15y
hosts dosyası ile oynadın mı bu süre zarfında ?

hayır.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: