C CheckPoint_ ⭐ 17y 16 yil once #21 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CoolerMaster ⭐ 17y 16 yil once #22 tebrikler bro..rütbeni sonuna kadar hak ediyon Vallaha... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P patates22 ⭐ 17y 16 yil once #23 (''HELAL OLSUN.'')TEBRİKLER.HAYIRLI OLSUN.BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİZ.MAŞALLAH.NAZAR DEĞMESİN.İNŞALLAH. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 OP ⭐ 17y 16 yil once #24 Ben gunduzleri oglen ptye kuruyoruz gece 12 ye kadar 109 - 110 ptdeyim ondan sonra sabaha kadar kendim kasiliyom bug zamaninda bugun geldini sondan ogrendim hiç yararlananadim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fahmlugat ⭐ 18y 16 yil once #25 gz 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Josephine ⭐ 17y 16 yil once #26 Rütbe görevini yapmalısın.Ps : Tebrikler. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 OP ⭐ 17y 16 yil once #27 Saolun görevle ugrasmıyom TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cynosure ⭐ 19y 16 yil once #28 tebrik ederim kardeş ama bişi söyleyeceğim 110 lvl olunca wizz charla uniqe kesersin tmm ama pwp zevk vermez çünkü wizz char sürekli herkese yatar keşke warior kassaymışsın 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A alak41 ⭐ 17y 16 yil once #29 King char TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil