Aege'deki eski charıma öylesine giriym dedim ve şimdi bu ban sebebi ile karşılaştım zaten gizli sorusunu unuttuğum için bırakmıştım charı burdada şifremi değiştirmemi istiyor yoksa 2107 yılına kadar ban Neutral
- Resim Silinmiş.
O.o İlginç o.O
· 7 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
T
The_DifferenT
⭐ 19y
bu olayın şimdi olması biraz ilginç Bu rev6 nın açıkladığı sroya yapılan buyuk Hack den sonra yapılmıştı yine bunu gondermişlerse Demekki joymaxın bişey yaptığı yok çok acık veriyo bizde kasıyoz gun gelcek biri beleşe charı goturecek
kac lvldi adı neydi bende aegedeyimde onun icin
Aege'deki eski charıma öylesine giriym dedim ve şimdi bu ban sebebi ile karşılaştım zaten gizli sorusunu unuttuğum için bırakmıştım charı burdada şifremi değiştirmemi istiyor yoksa 2107 yılına kadar ban Neutral
- Resim Silinmiş.
artık çocugunun çocugun çocgunun ...... çocugu oynar o çarı Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
şifreni değiştirmeyi denedinmi
Charı 1 bucuk yıldır kasmıyordum sadece canım sıkılınca giriyordum
Charı saten Gizli soruyu bilmediğim için bıraktım
Char Nick : DarknessTR
Lv :61 Nukerdi
Charı saten Gizli soruyu bilmediğim için bıraktım
Char Nick : DarknessTR
Lv :61 Nukerdi
M
muratko193
⭐ 19y
Blocking reason:To protect your personel information,please change your password at the website
Turkce Meali
Kapanma Nedeni:Kişisel Bilgilerinizi Koruyunuz,Lutfen Şifrenizi Web Sitesinden Değiştirin
Turkce Meali
Kapanma Nedeni:Kişisel Bilgilerinizi Koruyunuz,Lutfen Şifrenizi Web Sitesinden Değiştirin
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap