Bro seni sanırım metro cityde gördüm.Ordamıydın?Eğer orada isen foto atacağım.Senin olduğuna eminim gibi birşey
ps:Emin olma nedenim yanındaki hatundu 😆
Onur!Nerdesin sen?
· 32 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
32 Yanıt
Onuru metro cityde gördün ve ss atıcaksın vay bee 😆 😆 😆 😜
Onuru metro cityde gördün ve ss atıcaksın vay bee 😆 😆 😆 :P
Bro pp günlerim aklıma geldi.Şimdi boşuna foto koyarsam rezil olurum 😆
Onuru metro cityde gördün ve ss atıcaksın vay bee 😆 😆 😆 :P
Bro pp günlerim aklıma geldi.Şimdi boşuna ss koyarsam rezil olurum 😆
Ahahaha hala ss diyor gerçek hayattan ss olurmu foto olur ss=ScreenShot 😈 😈 😈 😆 😆
Ne biliyon özkan belki adam gözünün kenarına print screen tuşu yapıştırıp bastı. 😜 makara:
Ne biliyon özkan belki adam gözünün kenarına print screen tuşu yapıştırıp bastı. 😜 makara:
Fotoyu almak için canım çıktı.Dedim ilk başta çekmim.Ardından koca avmde bi tur attım.Tekrar geldim baktım orda.Dedim mert çek gitsin. 😁
Sanırım 😁 😁
SS yi almak için canım çıktı.Dedim ilk başta çekmim.Ardından koca avmde bi tur attım.Tekrar geldim baktım orda.Dedim mert çek gitsin. 😁
Bunu okudum kararım değişti kesin öyle 😆 😆 😆
Sanırım 😁 😁Ne biliyon özkan belki adam gözünün kenarına print screen tuşu yapıştırıp bastı. 😜 makara:
SS yi almak için canım çıktı.Dedim ilk başta çekmim.Ardından koca avmde bi tur attım.Tekrar geldim baktım orda.Dedim mert çek gitsin. 😁
Bunu okudum kararım değişti kesin öyle 😆 😆 😆
Off be bro 😈 Anla işte 😆 Boşuna neden uzun yazayım kısası varken 😘
ps:Hem telefondan çekerken yine screenshot olur. 😁
Foto nasıl olur o zaman ss demek digital bir ortamda çekilen resim sen reel ortamın resminden bahsediyorsun 😜
Hangi Onur hacım tonla onur var bizde Pri , Waxy , Fruit ? 😈
Foto nasıl olur o zaman ss demek digital bir ortamda çekilen resim sen reel ortamın resminden bahsediyorsun :P
Tamam fena taklaya geldim düzeltemiyorum 😜
ps:Hemen editliyorum 😁
Onur yakalandımı 😆
Onur Abinin Fotoyu Merakla bekliyorum 😄
wW'denmi bahsediyoruz ? 😁
Ps: Onurr abiiii 😜
Ps: Onurr abiiii 😜
A
AliceCullen
⭐ 17y
wW'denmi bahsediyoruz ? 😁
Ps: Onurr abiiii :P
Konuya girmez o şimdi utanmıştır. 😆 😜
makara: makara: Hani sen uniqe kesmedinmi bugün
manager fotosunu izinsiz koyamazsın anında uçururuz 😜
ohaaaaaaa
yakalandıkmı lan.. kızlaydım ama benim el rahat değildi oraya buraya kayıyodu paso uygunsuz bişey değilse koy 😆
yakalandıkmı lan.. kızlaydım ama benim el rahat değildi oraya buraya kayıyodu paso uygunsuz bişey değilse koy 😆
[F New]Solo Gitarist
paparazziiiii 😆
ya kuzene gidicem evden çıkmadan göreyim şu fotoyu 😜
[F New]Solo Gitarist
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap