- Resim Silinmiş. 👍
Online Rekor Denemesi(Orjinal)
· 16 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
güzel bağlı kalmışsın enim merak ettiğim makinayı hiç yormuyormusunuz bende 2-3 gün hiç kapatmıyorum ama o kadar çok şey yaptırıyorum ki bir restart atayım diyorum.
güzel bağlı kalmışsın enim merak ettiğim makinayı hiç yormuyormusunuz bende 2-3 gün hiç kapatmıyorum ama o kadar çok şey yaptırıyorum ki bir restart atayım diyorum.
Benim makina ezelden yorgun hacım 😆 Varsın yorulsun 😄 Ben 1ayı tamamlamayı düşünüyorum...
Ben bunu 52 gün ile kırdım, daha geçen de olmadı.
Ben bunu 52 gün ile kırdım, daha geçen de olmadı.
Sen dert etme elektirikte kesilsede 😄 geçerim sen face olmayan bi resim koy yeter...
İş yerindeki pc'yi bir kere bile kapalı görmedim 😆
İş yerindeki pc'yi bir kere bile kapalı görmedim 😆
Hacım sende koy bi SS 😄
Bilmeden konuşmamak gerek, viewtopic.php?f=16&t=80527 😉
Heheheheh OK Sen Beni izlemeye devam et 2. aya Hazır 😄
bla bla...
bla bla...
Sözlük yaramamış sana 😄 bla bla nedir... 😆
J
Journalist
⭐ 19y
ohoo sro oynarken ben 3hafta kapatmadığımı biliyorum bu neki 😄 (tabi onun cezasını pc anakartı bozarak verdi 😄 )
15. günü doldu makina yanmazsa problem yok yanacağınıda sanmam 😄
Eline ne geçecek?
eline geçecek olan ya anakart ya işlemci yada ekran kartı yanacak tabi soğutma sistemi sağlamsa bilemem 😄
Kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsun hala anlayamadım?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Mari Online I 90 Cap I Chinese I Drop System I Orjinal Isro System I 27 Mart Silkroad Online Orjinal Client v1.56 Whisper Silkroad Online Efsanesi 110CAP ORJİNAL İSRO TAMAMEN MagicSro | Orjinal 110 Cap | %100 Emek | FGW | Free Silk | 05.08.2016 Cuma Online! Knight online Fast loading Orjinal site upload