Thepowerlevel.com benzeri büyük işlerimiz var türkler ek pay koyuyorlar küçük satışlarda 3-5 ytl etkilesede birim yükseldikce miktardaki fark bayağı bir koyuyor o yüzden büyük satış yapan büyük şirketler arıyorum, 30 milyar gibi yüklü miktarda gold almayı düşünüyorum, önerilerinizi bekliyorum...
Alıcağım gold Knight Online için geçerlidir lütfen kapsamlıda olsa içinde ko'da gold satmıyan siteler vermeyiniz 😎
Online Oyunlarda Satış Yapan Şirketler Arıyorum
· 7 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Sitemizin reklamlarından bulabilirsin birçok site vardır.
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Thepowerlevel.com benzeri büyük işlerimiz var türkler ek pay koyuyorlar küçük satışlarda 3-5 ytl etkilesede birim yükseldikce miktardaki fark bayağı bir koyuyor o yüzden büyük satış yapan büyük şirketler arıyorum, 30 milyar gibi yüklü miktarda gold almayı düşünüyorum, önerilerinizi bekliyorum...
Alıcağım gold Knight Online için geçerlidir lütfen kapsamlıda olsa içinde ko'da gold satmıyan siteler vermeyiniz 8)
30 milyar derken 30 gb mi ? Server neresi onu da sölersen sana yardımcı olabilirim.
carnac-e
Alıcağım gold Knight Online için geçerlidir lütfen kapsamlıda olsa içinde ko'da gold satmıyan siteler vermeyiniz 8)
gamebayi.com
rahatoyna.com
leveltr.com
buralarla bir görüş istersen.
gamebayi.com
rahatoyna.com
leveltr.com
buralarla bir görüş istersen.
Okan abinin verdiklerini güvenilir. Birde böyle saçma olan yerler var olalarada dikkat et istersen.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap