Icerige atla
Extraloob

Online Oyun Turnuvası GNGWC 2009 Başlıyor !

· 20 Replies · 1.5K views
E
EliteTurk OP ⭐ 18y

GNGWC Oyun Festivaline Hoşgeldiniz!

Bölgesel finaller her ülkenin tarihi şehirlerinde gerçekleşecektir.

Almanya için Leipzig de, Güney Amerika için San Paulo da,Kuzey Amerika için Los Angeles da Japonya için Tokyo da, Kore için Yonginde,Türkiye için istanbulda,Mısır için Cairo da organizasyon gerçekleştirilcektir.

Katılımcılar tüm dünyada aynı anda çevrim içi oynadığı maçlar başlamış olacaktır.
Bölgesel finallerden sonra bu kazanan kişiler Korede finaller içim Kasım ayının sonunda katılım için davet edilecek.

Bu seneki turnuvayı kazanan oyuncu dünyanın en iyi online oyuncusu olarak onurlandırılıcaktır.. Bu dünyanın her yerinde büyük oyun festivali olarak Online oyun fanları kutliyacaktır.Bu yılki GNGWC büyük ve çeşitli uluslararası oyuncular sayesinde kalabalık alması bekleniyor.. Büyük bir ilgi ve katılım ile, GNGWC 2009 dünya online oyun festivali için kapıları açmanın zamanı geldi! Dünya Şampiyonası 2009 için bize katılın!

GNGWC 2009 genel online oyun Festivali Ağustos 2009 tarihinde başliyacak ve finali Kasım ayının son haftasında olucaktır.

- Resim Silinmiş.

''The Grand Final'' (Finaller)
- Tarih: Kasım 2009

-----------Ön elemelerin tarihleri------------

Almanya 18-19 Temmuz

Amerika birleşik devletleri 30-31 Ağustos

Brezilya güncellicem şuan bilgi yok

Türkiye güncellicem şuan bilgi yok

Mısır güncellicem şuan bilgi yok

Japonya güncellicem şuan bilgi yok

Tayvan güncellicem şuan bilgi yok

--------ABD, Brezilya, Kore, Türkiye, Mısır, Japonya, Tayvan Sistem yönetmeliği ------------

Yetenekleri ile seçilmiş olan oyuncular,ön eleme turu ile her ülke için iki gün boyunca devam edecektir. Oyuncular PVP yaparak Turnuvada seçilir.PVP ve lonca depolama bölümü hotanda belirlenmiş olan alanda düzenlenmiş olucaktır.Online oyun için GNGWC,ID ve PW leri kendi özel sistemlerinde oyunculara taktim edilicektir.

Bilgiler güncelleştikce paylaşıcağım

Coming Soon 😎
20 Replies
.NET
.NET ⭐ 19y
Orjinal yazıyı koyar mısın?^^
[F New]Solo Gitarist
P
Prada ⭐ 19y

+ 8-0 😆

Aynen öyle. Sen getir orjinal yazıyı biz çevirelim. google translate kullanmayın 😈
.NET
.NET ⭐ 19y
hayırlı olsun 8)

Katılmayı düşünüyomusun?^^
[F New]Solo Gitarist
Windy
Windy ⭐ 19y
17 olsak kurtarmazmı 😜
K
kaos77 ⭐ 18y
bi sey anlamadım ben
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
bi sey anlamadım ben

En başta biraz karışık yazdım kusura bakmayın fakat 12 kere düzeltmeden sonra bu hale geldi umarım faydalı olmuşumdur ☕
S
LegendMaster forum kurallarını okudunuzmu acaba

Kullanıcıların konu başlıklarını abartı şekilde farklı karakterlerle ( €, £, @, ã, é, vb.) oluşturması ve ilgi çekici >>>, !!! gibi işaretler kullanması yasaktır. Bu durumda konunuz düzenlenebilir veya kilitlenebilir
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
LegendMaster forum kurallarını okudunuzmu acaba

Kullanıcıların konu başlıklarını abartı şekilde farklı karakterlerle ( €, £, @, ã, é, vb.) oluşturması ve ilgi çekici >>>, !!! gibi işaretler kullanması yasaktır. Bu durumda konunuz düzenlenebilir veya kilitlenebilir

Tamam düzeltiyorum heycan yapmamıza gerek yok 😄
Y
yeonyang ⭐ 19y
Almanya icin katilsammi yaw =/ Leipzig uzak ama :?
E
EliteTurk OP ⭐ 18y

katıl bence sanırım geçen sene sende katılmıştın bildiğim kadarıyla 🙄
Y
yeonyang ⭐ 19y

Ben degilde guildimden biri katilmisti..
E
EliteTurk OP ⭐ 18y

Ben degilde guildimden biri katilmisti..

hmm nick ini bi arkadaşıma bensettim o zaman,fakat ginede katılmanı isteriz ExL ailesinden biri olarak 👍
Y
yeonyang ⭐ 19y
Almanyada katilmam icin alman vatandasi olmam lazim sanirim.. Ekime kadar Istanbula ucuz ucak bileti bulursam istanbulda katilirim 😜

Silkroad icin almanyadan türkiyeye giden tek manyak ben olurum heralde 😈
M
Misproject ⭐ 19y

+ 8-0 😆

Aynen öyle. Sen getir orjinal yazıyı biz çevirelim. google translate kullanmayın 😈

😜
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
Almanyada katilmam icin alman vatandasi olmam lazim sanirim.. Ekime kadar Istanbula ucuz ucak bileti bulursam istanbulda katilirim 😜

Silkroad icin almanyadan türkiyeye giden tek manyak ben olurum heralde 😈

😁
E
EliteTurk OP ⭐ 18y

+ 8-0 😆

Neresinde yamuk var Topic in gayet güzel bence 👍

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: