Icerige atla
Extraloob

Oni Blade

· 6 Yanıt · 1.7K görüntüleme
Game Designer
Game Designer OP ⭐ 19y

733d5a835207.jpg

Minimum system requirements:
Pentium 4 1.5 GHz processor or equivalent;
256 MB RAM;
ATI Radeon 9600 128 MB or nVidia GeForce 6600 128 MB;
3 GB hard disc space; Windows XP with Service Pack 2
DirectX 9.0c; Keyboard, mouse.

Recommended system requirements:
Pentium 4 3.0 GHz processor or equivalent;
1024 MB RAM;
ATI Radeon X1800 256 MB or nVidia GeForce 7600 256 MB;
3 GB; Windows XP with Service Pack 2/Windows Vista
DirectX 9.0c; Keyboard, mouse.

-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.

Arkadaşlar Butoonlarımı Çalanı Oyarımmm ! Twisted Evil

Bu Arada Daha Önce Koydum Silinmis Bende Anlmadım :S
Dosyalar (1)
yes.
6 Yanıt
Z
zebani2059 ⭐ 19y
ben bi yerden indirdim rusçaymış Evil or Very Mad anlamadım bişi dolayısıyla rusçam kıttır acık senin ki ingilizce mi?? ona göre indirebilirim... ayrıca buttonlar güselmiş her an çalabilirim Mr. Green
Game Designer
Game Designer OP ⭐ 19y
ingilizcemi ruscamı bilmiorm ama Laughing

buttonlarmı çalanı oyarım
Twisted Evil :?!!!
yes.
S
SonSAHNE ⭐ 19y
bir kaç sorun nedeniyle site 2 gün geriye alınmıştır. Bu sorundan dolayı sizden özür diliyoruz...
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
oyun süpper Twisted Evil diyorum yüklemek isterdim ama...mahlum Twisted Evil Mr. Green
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
H
teşekkürler. extraokk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: