Icerige atla
Extraloob

Onglarda 85 Lik Canavar :S

· 11 Yanıt · 1.4K görüntüleme
K
Kuruman OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

işte Ss ler Ben Çarlarımı Kasarken 80 + bi Adam Geldi 85 Lik Canavar Düşürdü Onglara bûnu Nasıl Yapıyorlar Cvp ^Plz
11 Yanıt
U
Uykucu ⭐ 19y
Bende Birşey Sorucam Bu Nasıl Oluyor.
- Resim Silinmiş.
A
çok esrarenqiz çözemedim 😄
_
Mt.Roc görevlerinden biri.Görevi alan kişinin tepesine belirli sürede o moblardan iniyo.Kesincede PK oluyosun ^^.hatta SroBot bu mobları normal mob olarak algıladıgı için saldırıyordu.Çok kişi PK oldu bu yüzden de ^^
M
Midbroke ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

lv . ini pek bilmiyorum ama o da bir europe görevi cadıdan alıyorsun dow genema yakalatıyor sana sonra onu geri götürüyorsun hatta istersen farklı mobların resimleri de var bende görevle seirenes ve aduna ladon yakalamıstım . europe görevleri cok sacma cerberus 1 gorevinde agactan topluyorsun ondan sonra onları kırıp canavar cıkarıyorsun 😁
Jink
Jink ⭐ 19y
Slave Wacther Rok görevi kesincede pk felan olmuyosun görevi alınca 10 tane kesmen lazım kestikten sonra görevi verene kadar çıkmaya devam ediyolar sinir yaratıklar 👍
4
446136 ⭐ 18y
85 lvl ise niye daldin 😄 😄 onglarda 85 lik allahin gm si nolacak ic mis aksam aksam sabahleyinde 85 ligi onglarda cikarmis
😄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

cerberus görevi o ...
N
daha once de paylasıldıgı gıbı gorev monster onlar gorevı verene kadar ızledıgın yollarda cıkıyorlar 👍
M
mesut_xD ⭐ 18y
^^ oyundn artık herşeyi bekliyrm
R
RiqueLme ⭐ 19y
bi ara monster scrool wardı gecende pandora box saatın 5m e 2.5m e de monster scrool saatım 😄 eziq bi acc kasarken cıkmıslardı 😆 ondan cıkmıs biside olabiLir 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: