Icerige atla
Extraloob

Ong Bak 3 [2010]

· 5 Yanıt · 5.8K görüntüleme
B
Ben de OP ⭐ 17y

Film Fragman
[youtube]v/x2mLzRUvmrA?fs=[/youtube]

Film Tanıtım
Spoiler
Çıkış: 2010
Tarz: Aksiyon / Macera
Yönetmen: Tony Jaa, Rittikray Panna
Oyuncular: Tony Jaa, Dan Chupong, Sarun Vongkrachang, Petchtay Vongkamlao, Supakorn Kitsuvon, Primorata Dezhudom

Filmin Konusu
Spoiler
Ong bak 2 den hatırlayacağınzı gibi başrol oyuncusu Tien(Tony jaa) olan film Kral Naresuan hükümdarlığı sırasında küçükken ailesi öldürülmüş ve daha sonra hırsızlar tarafından eğitilerek ailesinin intikamını almaya çalışan birisidir.Ong Bak 2 de Tien yakalanmıştı ve köleliğe mahkum edilmişti
Ong Bak 3 tam olarak buradan devam ediyor.Tien oradan kaçıyor ve ailesini öldürenlerin tamamını yok etmeye çalşıyor.Dövüş sanatlarıyla ayrı bir görsellik kazanan film sırf dövüş tutkunları için uzun süren ve mükemmel tekniklerin uygulandığı dövüş bölümlerini konu ediniyor.

Filmden Kareler
Spoiler
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Bu Filmi ve diğer Vizyon Filmlerini Türkçe Altyazı / Dublaj İzlemek İçin >
Facebook ~ Cinema Cafe Sayfamıza Bekleriz...
5 Yanıt
H
hoLaaa ⭐ 18y

Film Fragman
[youtube]v/x2mLzRUvmrA?fs=[/youtube]

Film Tanıtım
Spoiler
Çıkış: 2010
Tarz: Aksiyon / Macera
Yönetmen: Tony Jaa, Rittikray Panna
Oyuncular: Tony Jaa, Dan Chupong, Sarun Vongkrachang, Petchtay Vongkamlao, Supakorn Kitsuvon, Primorata Dezhudom

Filmin Konusu
Spoiler
Ong bak 2 den hatırlayacağınzı gibi başrol oyuncusu Tien(Tony jaa) olan film Kral Naresuan hükümdarlığı sırasında küçükken ailesi öldürülmüş ve daha sonra hırsızlar tarafından eğitilerek ailesinin intikamını almaya çalışan birisidir.Ong Bak 2 de Tien yakalanmıştı ve köleliğe mahkum edilmişti
Ong Bak 3 tam olarak buradan devam ediyor.Tien oradan kaçıyor ve ailesini öldürenlerin tamamını yok etmeye çalşıyor.Dövüş sanatlarıyla ayrı bir görsellik kazanan film sırf dövüş tutkunları için uzun süren ve mükemmel tekniklerin uygulandığı dövüş bölümlerini konu ediniyor.

Filmden Kareler
Spoiler
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Bu Filmi ve diğer Vizyon Filmlerini Türkçe Altyazı / Dublaj İzlemek İçin >
Facebook ~ Cinema Cafe Sayfamıza Bekleriz...

1 ve 2 si muhteşemdi tahminim buda güzeldir. dün gece indirdim bu gece izlerim artık 😁
I
Süper bi film...
B
Borsalino ⭐ 16y
dövüş sahneleri çok iyi, tavsiye.
D
DeadSpirit ⭐ 19y
izlediğim en iyi dövüş serilerinin başlarında geliyor 3. filmi 1. ve 2. filme kıyasla daha az hoşuma gitsede dövüş sahneleri süper

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: