Icerige atla
Extraloob

önerim olacak neden youtuble?

· 13 Yanıt · 2.8K görüntüleme
G
Granad4 OP ⭐ 19y
paylaşmak istediginiz video ları neden yuotubleden izliyoruzki
burdan direk olarak izleme olasılıgı çokk mu düşük burdada yapılırmı?
ben şahsen paylaşmak istedigim video ları burdan izlemek isterdim
video izle die bir başlık açılsa çok mükemmel olur ben bunu anket olarak yapmak istiyorum
padent i benim ankette herkese iyi çalışmalar
13 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
youtube varken bize ne gerek var popcorn
P
Punsier ⭐ 19y
hayir arkadas sunu demek istemis youtubedeki linki yapistirabiliyorsun [Youtube]link[youtube] aslinda birazda mantikli gibi siteye bu sekilde bi ozellik getirdigimizda site ustunden youtubeyi izleigimiz icin page rank olayi arttiririz her izleyen icin ust siralara tirmanabiliriz
dusunulebilir
R
renklibere ⭐ 19y

hayir arkadas sunu demek istemis youtubedeki linki yapistirabiliyorsun [Youtube]link[youtube] aslinda birazda mantikli gibi siteye bu sekilde bi ozellik getirdigimizda site ustunden youtubeyi izleigimiz icin page rank olayi arttiririz her izleyen icin ust siralara tirmanabiliriz
dusunulebilir

haklısın yuotuben link olunca mutlaka bakıyorum ama şöle bişey var herseferinde siteden kopuyorum geri donmek zorunda kalıyorum eğer bu şekilde bişey olursa direk seyret topic içinde gayet hoş olur
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

dusunulebilir

ehehehe iyi de bu eklenti sitemizde mevcut ki Cool
P
Punsier ⭐ 19y
Razz ben niye bilmiyom ya 😊
P
pfffffff ⭐ 19y
[./b]
[./i]
[./u]
[./quote]
[./code]
    [./list]
      [./list] [*.]
D
Dampyre ⭐ 19y
hangisi ben de bilmiyorum Rolling Eyes
P
pfffffff ⭐ 19y
ben yok diye biliyorum Confused
B
BlackLighT ⭐ 19y
viewtopic.php?f=16&t=20122&hilit= burda nasıl video koyacağin anlatılıryor ama başka siteden konuluyomu bilemiyorum izlesene.com vb gibi
zaten en büyük video paylaşım sitesi youtube gerek yok başka sitelere extraokk
P
pfffffff ⭐ 19y
evet oluyormus ama benim dediğim o şekil bi karmaşa değil işte
yukarıdaki URL gibi YOUTUBE yazması daha süppo olacaktır kanımca
direk video linkini içine atıcaksın ve tattaaaaaaaa calısıcak capişşş Twisted Evil
B
BlackLighT ⭐ 19y
o konuyu sabit yaparsanız arkadaslar faydalanacaklardır extraokk
P
pfffffff ⭐ 19y
biz sabitleyeceğimiz topici bilioruz canımcım extrabeer

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: