Beyler şimdi sizin önerilerinizi alarak bu spear'a blue basıp basmayacağıma kara vericem
Sizce bu spear'a diğer blue özellikleri basarsam Mag. Atack'ta ya da Critical'de düşüş yaşanırmı Question
Şimdiden Teşekkürler extrabeer
-Resim Silinmiş.
Öneriler -->
· 17 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
oooo hacım critle mag süper sen buna bişey basma yemede yanında yat bunun:D
R
renklibere
⭐ 19y
full int sen criti onemseme ama mag attack o değeri riske edersen silaha yazık olur bluesuz da çok iyi duracağını sanmıyorum ama bu silah kesinlikle +7 yi hakediyor
full int sen criti onemseme ama mag attack o değeri riske edersen silaha yazık olur bluesuz da çok iyi duracağını sanmıyorum ama bu silah kesinlikle +7 yi hakediyor
+7 Allah'ın emri fakat full int deilim. Yanında heuksal skilinide kullancağım için Crt baya bi önemli Wink
immortal basıp bas extraokk
critical düşer bence sen hiç basma 😊
critical düşer bence sen hiç basma 😊 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
R
RollsRoyce
⭐ 19y
bence hersey bas sans işi riske gireceksin yoksa saglam char yapabilirsin bir düşün
critical düşer bence sen hiç basma 😊 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
katılıyorum!
bence blue suz da guzel ama bı str bassan super olur extraokk
%10 veya %5 lik stone kullanırsan hiçbişeycik olmaz bas gitsin Mr. Green
L
LoneLyWaLker
⭐ 19y
düşerse gerçekten yazık olur böylede gayet iyi bence dokunma
T
Tribal Enfexion
⭐ 19y
Son lvl hiçbir item blue'suz olmaz. Sen bas kormka, bir şeycik olmaz. Razz
katılıyorum %10luk ve %5 lik taşları bas sakın haa sakın haa 20 lik basma gider güzelim silah
ayrıca atack raiting ve block ratio blue larını max yapman lazım yoksa o güzel mag ve crt e yazık olur (str , int Allah ın emri)
T
Tribal Enfexion
⭐ 19y
katılıyorum %10luk ve %5 lik taşları bas sakın haa sakın haa 20 lik basma gider güzelim silah
ayrıca atack raiting ve block ratio blue larını max yapman lazım yoksa o güzel mag ve crt e yazık olur (str , int Allah ın emri)
%10, %20 ve %30 var. %5 yokki. Confused
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap