Icerige atla
Extraloob

Öneri...

· 9 Yanıt · 1.4K görüntüleme
H
HosenberG OP ⭐ 19y
sadece öneri olmakla beraber bir kisi tek imza koysun bazı arkadaslarımız abartıp 3 4 imza koyunca cok kötü gözüküyor simdi dikkatimi cekti ve yazmak istedim!!!
9 Yanıt
D
dR.NooB ⭐ 19y

sadece öneri olmakla beraber bir kisi tek imza koysun bazı arkadaslarımız abartıp 3 4 imza koyunca cok kötü gözüküyor simdi dikkatimi cekti ve yazmak istedim!!!

+1 extrabeer
B
bannedddd ⭐ 19y
Evet bunu özel olarak ben de belirtmiştim ama bir şey değişmedi. En kısa zamanda çaresine bakılır diyorum.. perde
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
imza alanını ben ayarlayabiliyorum şu an ki standart alında güzel tek kötü yanı 4-5 tane büyük koyulunca çirkin oluyor buna da ahali dikkat ederse daha güzel olur.
M
MonteCarlo ⭐ 18y

imza alanını ben ayarlayabiliyorum şu an ki standart alında güzel tek kötü yanı 4-5 tane büyük koyulunca çirkin oluyor buna da ahali dikkat ederse daha güzel olur.

+1453
H
hmzsnmz ⭐ 19y
tek imza güzel olur ama cogumuzda
ExL in silk satısına katkı amaclı 2. imzalar var ^^.
[ek #12654]
H
HosenberG OP ⭐ 19y
bazıları sacma sapan nerdeyse 1 sayfa ya yakın imzalar koyular lafım onlara mucX
H
hmzsnmz ⭐ 19y

bazıları sacma sapan nerdeyse 1 sayfa ya yakın imzalar koyular lafım onlara mucX

onlarda abartıyorlar haklısın sitenin sekli semali kayıyor onların yuzunden Mr. Green
[ek #12654]
L
Leader ⭐ 19y

tek imza güzel olur ama cogumuzda
ExL in silk satısına katkı amaclı 2. imzalar var ^^.

Evt hmzsnmz arkadasımızdaki gibi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: