sadece öneri olmakla beraber bir kisi tek imza koysun bazı arkadaslarımız abartıp 3 4 imza koyunca cok kötü gözüküyor simdi dikkatimi cekti ve yazmak istedim!!!
Öneri...
· 9 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
sadece öneri olmakla beraber bir kisi tek imza koysun bazı arkadaslarımız abartıp 3 4 imza koyunca cok kötü gözüküyor simdi dikkatimi cekti ve yazmak istedim!!!
+1 extrabeer
Evet bunu özel olarak ben de belirtmiştim ama bir şey değişmedi. En kısa zamanda çaresine bakılır diyorum.. perde
imza alanını ben ayarlayabiliyorum şu an ki standart alında güzel tek kötü yanı 4-5 tane büyük koyulunca çirkin oluyor buna da ahali dikkat ederse daha güzel olur.
M
MonteCarlo
⭐ 18y
imza alanını ben ayarlayabiliyorum şu an ki standart alında güzel tek kötü yanı 4-5 tane büyük koyulunca çirkin oluyor buna da ahali dikkat ederse daha güzel olur.
+1453
tek imza güzel olur ama cogumuzda
ExL in silk satısına katkı amaclı 2. imzalar var ^^.
[ek #12654]
bazıları sacma sapan nerdeyse 1 sayfa ya yakın imzalar koyular lafım onlara mucX
bazıları sacma sapan nerdeyse 1 sayfa ya yakın imzalar koyular lafım onlara mucX
onlarda abartıyorlar haklısın sitenin sekli semali kayıyor onların yuzunden Mr. Green
[ek #12654]
tek imza güzel olur ama cogumuzda
Evt hmzsnmz arkadasımızdaki gibi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap