Extraloob Tanışma
Extraloob Tanışma adlı yeni bir konu açılırsa iyi olur diye düşündüm.Hem üyeler birbiriyle kaynaşır hemde üyeler birbirlerini daha iyi tanıyabilirler.Bu konuyu düşünmenizi istiyorum.
İyi günler..
Öneri
· 13 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Konu mu alt forum mu? Konu acilacak olsa bunu da editleyebilirdin EXL Tanisma diye. Bir yetkiliye pm atardin uygun gorurse global yapardi konuyu zaten
[F New]Solo Gitarist
Kusura bakma daha yeni olduğum için bilmiyorum fazla şey.
sweetCHIEF
⭐ 17y
ac bir konu globale sabite gerek yok, herkes fikrini biraksin oraya 😘
ac bir konu globale sabite gerek yok, herkes fikrini biraksin oraya 😘
nereye açayım konuyu
sweetCHIEF
⭐ 17y
Test Drive bölümüne açman yeterli eksik kalırsa gerekli düzenlemeleri yaparım ben
Test Drive bölümüne açman yeterli eksik kalırsa gerekli düzenlemeleri yaparım ben
off topic' bölümüne açmış bulunmaktayım. Teşekkürler..
iyi günler
seri albümler a,dan ve z,re kadar bütün sanatçıların albümlerini verin eksik ve noksan olmasın ve dini albümleride verin seri albümler olsun
Bu mesaj meeti rumuzlu uyeden alinti yapildi
Arşiv mi istiyorsun?
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
seri albümler a,dan ve z,re kadar bütün sanatçıların albümlerini verin eksik ve noksan olmasın ve dini albümleride verin seri albümler olsun
Arşiv mi istiyorsun?
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
[F New]Solo Gitarist
Bu mesaj meeti rumuzlu uyeden alinti yapildi
Arkadaş troll sanırım.
Arkadaş troll sanırım.

Bot bence.
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Bende bot sandım ilk basta da türk ipsi türklerin böyle botları oldugunu bilmiyordum doğulular yapıyor genelde xd

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap