Icerige atla
Extraloob

Öneri

· 10 Yanıt · 2.5K görüntüleme
T
TafareL OP ⭐ 19y
Samsung Galaxy 3 mü Optimus 4X HD mi? Yorum Yazarsanız Sevinirim..
10 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
LG telefon alınmaz.Hatta "LG" ve "Smart" kelimelerinin bir arada geçtiği hiç bir ürün alınmaz.
T
TafareL OP ⭐ 19y
LG telefon alınmaz.Hatta "LG" ve "Smart" kelimelerinin bir arada geçtiği hiç bir ürün alınmaz.

Android için LG telefonlar kötü diyorlardı.Birde Sİzin yorumlarınızı merak ettim.Teşkkürler..Telefon Önerilerine Açığım..
F
furious1 ⭐ 16y
1 aydır HTC desire x kullanıyorum memnunum fiyatı 1000 liranın altında android sistemine sahip .. bi arkdaşım htc nin windows işletim sistemine sahip telefonunu kullanıyo memun değil takılmalarının olduğunu söylüyor ...
Temet Nosce
Kemalist LG konusunda sonuna kadar haklı ben de aynı şeyi söyleyecektim.

Bütçeni açıklarsan ona göre iyi kötü öneri yapabiliriz.
T
TafareL OP ⭐ 19y
1500 Arası bir bütçem vr..Samsung s3 veya Note alıcam galiba..
P
Phantoso ⭐ 18y
Ben senin yerinde olsam samsung s3 alırdım yinede kendi zevkin,tercihin ne alacaksan şimdiden hayırlısı olsun.
F
frityus ⭐ 17y
xperia S memnunum
.NET
.NET ⭐ 19y
Kiz arkadasim LG Prada v3.0'miydi neydi v'li kismini sallamis olabilirim; indirimli 1200'e aldi. Telefon cok hizli ek olarak 8mp kamera ve on kameradan cok rahat cekim aliyorsun. Eger telefon denemeye gidersen bi bakmani oneririm.
[F New]Solo Gitarist
M
Mavii ⭐ 14y
belkide sikinti bende ama iPhone 4s oneririm bende o butcene, alirsin yaninda sarj eden kilifini hic bir sikintin olmaz diye dusunuyorum. ben cok memnunum 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: